Acest eveniment a avut loc in data de 2 Jun 2022.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri și joi, pe 1 și 2 iunie 2022, de la ora 18:00, Delia susține show-ul „Rockadelia” la Verde Stop Arena în București. Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, Nane, Macanache, Killa Fonic, Paulina și EMAA i se alătură pe scenă Deliei.

Cea mai extravagantă artistă din România revine cu un spectacol cu un concept unic, o experiență de concert cu o abordare nonconformistă, în care cele mai cunoscute hituri ale Deliei vor avea un sound rockish, cu multă energie, efecte speciale, invitați surpriză care urmează să fie anunțați și o producție impresionantă, așa cum și-a obișnuit publicul.

Program concert:
17:00 – acces
17:00 – 19:00 – DJ Kriss in the Mix
19:00 – 20:00 – Paulina (Live)
20:00 – 21:00 – EMAA (Live)
21:00 – Rockadelia

”Mi-era dor să fiu pe scenă, să mă reîntâlnesc cu fanii într-un show special. ”Rockadelia” este demult în planurile mele și a venit timpul să vă invit în acest univers liber, rebel, în care muzica și bucuria de a fi împreună sunt singurele care contează. Ne vedem pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena în București la Rockadelia”, a spus Delia.

Producția show-ului este grandioasă: scenă cu concept rock, cu sute de metri de ecran LED, 30 de metri deschidere, o construcție uriașă care a trebuit montată cu macaraua. La scenă s-a lucrat timp de șapte zile cu o echipă numeroasă. Vor fi multe efecte pirotehnice și lasere care vor contura vibe-ul rock al evenimentului.

Pentru fanii VIP și Ultra VIP, există o platformă specială, dar toți cei prezenți la eveniment se pot bucura de experiența unui festival în sine: încă de la intrare, vor fi întâmpinați de acrobați care se vor da cu motocicletele, vor fi mai multe activări ale partenerilor, zonă de food court, trei baruri.

Inovativă, cameleonică și mereu cu un pas în fața trendurilor, Delia are una din cele mai spectaculoase cariere din industria muzicală românească. Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop și un songwriter cu numeroase hituri compuse de ea însăși, Delia este constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale prin zeci de hit-uri lansate în peste 20 de ani de activitate.

Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului, ”Acadelia”, “Psihedelia”, “Deliria”, prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei.

Bilete „Rockadelia” la Verde Stop Arena din București

Biletele pentru cele două concerte „Rockadelia”, de la Verde Stop Arena din București, de pe 1 și 2 iunie 2022, pot fi achiziționate online de pe bilete.deliaofficial.ro, la două categorii de preț:

Zona Verde – 99 lei
Zona VIP – 249 de lei

După show, fanii vor avea posibilitatea să se întâlnească în backstage cu artista lor preferată la o sesiune de meet and greet pentru care pot achiziționa bilet la preț special de supliment meet and greet de 140 de lei.

Show-ul „Rockadelia” de la Verde Stop Arena din București este un eveniment prezentat de Roka Records.