Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 31 decembrie 2012, de la ora 19:00, bucureştenii vor putea sărbători trecerea în noul an în Piaţa Constituţiei la deja tradiţionalul concert de Revelion organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB.

Program Revelion 2013 în Piaţa Constituţiei

DJ Nicky F
Antract
Lotus & Cristi Minculescu
Direcţia 5
VUNK
Antonia
Lora
Corina
Nelu Ploieşteanu
Grasu XXL
Guess Who
Horia Brenciu & HB Orchestra
Voltaj


Ca în fiecare an cele mai importante trupe româneşti şi cei mai îndrăgiţi artişti autohtoni vor concerta pe scena amplasată în aer liber, în faţa Palatului Parlamentului.

Horia Brenciu alături de HB Orchestra, inegalabilul Cristi Minculescu alături de noua sa trupa, Lotus, Antract, VUNK, Antonia, şi un regal de focuri de artificii, plus multe şi multe alte surprize în Piaţa Constituţiei în noaptea dintre ani.

Show-ul începe de la 19:00 cu DJ Nicky F, urmat de la 19:30 de Antract, Lotus & Cristi Minculescu , Direcţia 5. După ora 21:00 pe scenă vor urca VUNK şi Antonia. De la ora 22:00 urcă pe scenă Horia Brenciu Orchestra cu invitaţii săi: DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who. La trecerea dintre ani, la ora 00:00, foc de artificii, iar după atmosfera este încinsă de Voltaj.