- Concerte - iConcert.ro

Home » Lotus

Lotus

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Lotus

Concertul Cristi Minculescu & Lotus şi Compact de la Sala Palatului a fost amânat

Concertul „No Drugs, Just Rock„ pe care Cristi Minculescu & Lotus şi Compact trebuiau să îl susţină la Sala Palatului pe 14 aprilie 2013 a fost amânat. Noua dată de desfăşurare a evenimentului va fi anunţată ulterior.  

Concertele lunii aprilie 2013


Luna aprilie începe în forţă, cu Sensation: Source of Light la Bucureşti, pe 6 aprilie, şi continuă cu muzicieni ca: Mark Knopfler (Dire Straits), Anathema, Tarja Turunen, Avishai Cohen sau Divna, care vor fi prezenţi pe scenele din România.  

Concert Cristi Minculescu & Lotus şi Compact la Sala Palatului – AMÂNAT

UPDATE 10.04.2013: Printr-un comunicat emis de organizatori, aceştia anunţă că: „evenimentul care urma să aibă loc la Sala Palatului, în ziua de 14 aprilie 2013, va fi reprogramat pentru o dată care va fi comunicată ulterior. Biletele vândute rămân valabile.” Află mai multe detalii! Duminică,... 

Revelion 2013 în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti

Luni, 31 decembrie 2012, de la ora 20:00, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti are loc „Supervelionul” marca Pro TV şi Pro FM. Mii de bucureşteni sunt aşteptaţi să sărbătorească în aer liber trecerea în noul an la mega petrecerea ce a ajuns la cea de-a 16-a ediţie.  
31 Dec 2012     ,

Recomandări petreceri de Revelion 2013 în Bucureşti


Am scăpat de sfârşitul lumii şi poţi să-ţi faci liniştit planurile pentru petrecerea de Revelion, asta dacă n-ai făcut-o deja. Şi pentru că suntem deja pe ultima sută de metri, e posibil ca micul nostru ghid să vină la momentul potrivit.  

Revelion 2013 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Luni, 31 decembrie 2012, de la ora 19:00, bucureştenii vor putea sărbători trecerea în noul an în Piaţa Constituţiei la deja tradiţionalul concert de Revelion organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB.  
31 Dec 2012     ,

Concertele lunii decembrie 2012


Ultima lună din an este dedicată concertelor speciale de Sărbători. Artişti ca BZN, Tudor Gheorghe, Ştefan Bănică, Edvin Marton, Corul Madrigal, LaLa Band şi Ştefan Hruşcă au pregătit pentru decembrie 2012 spectacole speciale. Însă pe scenele din România vor mai urca şi Bonnie Tyler,... 

Concerte unplugged Lotus în Sibiu, Bucureşti, Braşov şi Constanţa

În perioada 6-9 decembrie 2012, trupa Lotus va susţine concerte speciale în Sibiu, Bucureşti, Braşov şi Constanţa.  

Turneu acustic Cristi Minculescu şi Lotus

În perioada 6-9 decembrie 2012, Cristi Minculescu şi Lotus vor susţine un turneu acustic în mai multe oraşe din România.  

Cristi Minculescu revine pe scenă alături de trupa Lotus în decembrie 2012

Mult aşteptata revenire a lui Cristi Minculescu pe scena muzicală românească va avea loc în decembrie 2012 în cadrul unui turneu unplugged pe care artistul îl va susţine alături de noua lui trupă, Lotus. În plus, fostul solist al trupei Iris pregăteşte un duet alături de Paula Seling şi...