Am scăpat de sfârşitul lumii şi poţi să-ţi faci liniştit planurile pentru petrecerea de Revelion, asta dacă n-ai făcut-o deja. Şi pentru că suntem deja pe ultima sută de metri, e posibil ca micul nostru ghid să vină la momentul potrivit.

Se spune că ceea ce faci în primele ore din an vei face tot anul ce va urma, aşa că hotărârea legată de alegerea locului perfect în care să păşeşti în 2013 este importantă. Pentru că vrem să intri cu dreptul în noul an, am selectat pentru tine câteva dintre cele mai hot petreceri de Revelion 2013 din Bucureşti şi din ţară, de la care nu vor lipsi muzica bună şi distracţia până în zori.

Petreceri de Revelion 2013 în Bucureşti:


new-years-eve-2013-mc-club New Year’s Eve 2013
MC Club
Cu toţii ne dorim să petrecem noaptea dintre ani într-un loc special cu o atmosferă aparte, despre care să putem povesti prietenilor. Muzica bună, meniul bogat, compania plăcută, premiile speciale şi surprizele pregătite de MC Club sunt ingredientele perfecte pentru o noapte de Revelion ce îţi va rămâne în amintire.

Află mai multe detalii!


Decembrie 31 - NYE-01 Back to the Future NYE 2013
Palatul Ghika
Palatul Ghika îşi deschide şi anul acesta porţile pentru cei care vor să îşi petreacă Revelionul într-un decor desprins din poveştile cu prinţi, prinţese şi nobili. Însă îi va invita pe petrecăreţi la o călătorie “Back to the Future” pe ritmurile: Duff Disco, The MOOod, Heion, OK Corral, Dun & DVN, Toulouse şi cu o mulţime de bunătăţi.

Află mai multe detalii!


revelion-2013-control-club FlashForward 2013
Control Club
Indiferent că 2012 a fost un an bun sau mai puţin bun, pe 31 decembrie vei aştepta cu nerăbdare miezul nopţii. Control Club te învită să apeşi pe butonul de “FlashForward” şi să te bucuri de începutul noului an cu un meniu special şi mixurile unor DJ ca Heatstick, Mo Probs, Alexandru Jijian, Bogman, Cliza, dar şi cu o mulţime de surprize.

Află mai multe detalii!


31.12.2012 facebook 1080x1920yacht5 Hollywood New Years Eve 2013
Club Planters
După un an încărcat te poţi bucura de o seară în care tu eşti “vedeta”. Club Planters îşi va aştepta invitaţii cu un covor roşu, aşa cum merită, şi le promite o seară în stil hollywoodian. Pe lângă cover-urile Acropolis Band şi beat-urile lui DJ Mercore petrecăreţii se vor putea bucura de un meniu diversificat şi vor avea şansa să câştige excursii în Grecia, Bulgaria şi România.

Află mai multe detalii!


Revelion 2013 în Club WhyNot din Bucuresti Happy New Year
Club Why?Not
Pune-ţi centura de siguranţă şi pregăteşte-te pentru o noapte plină de surprize în Why?Not! Cu un meniu plin de bunătăţi, show “magic” marca Robert Tudor şi pe ritmurile pline de energie ale trupei Benetone nu rămâne decât să păşiţi cu dreptul în noul an şi să vă bucuraţi de o seară ce se anunţă a fi de neuitat.

Află mai multe detalii!


Revelion 2013 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti Revelion 2013
Piaţa Constituţiei
În fiecare an când ceasul arătă miezul nopţii pe 31 decembrie bucureştenii se bucură de focurile de artificii ce brăzdează cerul Capitalei şi de tradiţionalele concerte din Piaţa Constituţiei, sărbătorind împreună începutul unui nou an. Primăria Bucureşti pregăteşte o mulţime de surprize aşa că nici anul acesta lucrurile nu vor sta altfel.

Află mai multe detalii!


Mai multe petreceri de Revelion 2013 în Bucureşti!