Peste doar câteva ore Arena Naţională din Bucureşti îşi deschide porţile pentru câteva zeci de mii de fani Red Hot Chili Peppers. Pentru a asigura fluidizarea traficului în zona evenimentului, Brigada Rutieră a Capitalei a dispus o serie de restricţii de ciurculaţie în zonă începând cu ora 16:00.

Află mai multe detalii despre concertul Red Hot Chili Peppers!

După această oră restricţiile vizează:

  • Str. Maior Coravu între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion;
  • Bd. Pierre de Coubertin între str. Vatra Luminoasă şi stadion.

În perimetrul din jurul Arenei Naţionale conducătorilor auto li se solicită să circule cu prudenţă, să reducă viteza şi să respecte semnalele poliţiştilor.

Atât organizatorii cât şi Brigada Rutieră le recomandă fanilor utilizarea transportului în comun pentru a ajunge la stadion. Cei care vor opta pentru maşina personală vor putea folosi parcarea supraetajată a stadionului, deschisă zilele trecute, însă numărul locurilor de parcare este limitat la 1200. Accesul în zona de concert, inclusiv în parcare, va fi permis de la ora 17:00. Celor care nu vor sau nu mai pot parca în spaţiul special amenajat le este recomandată parcarea în zone îndepărtate. Vezi care sunt regulile de acces în zona de concert!

Pietonilor le este recomandat să meargă pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Concertul Red Hot Chili Peppers de astăzi, 31 august 2012, face parte din turneul „I’m with you” şi este primul pe care trupa îl susţine în România. Show-ul legendarilor rockeri americani va fi deschis de AAAK, de la 18:30, urmaţi de clujenii de la Grimus, de la 19:30.