Trupa Slayer revine astăzi, 4 iunie 2012, la Bucureşti pentru a concerta în cadrul celui de-al doilea pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2012. Accesul la Arenele Romane va fi permis de la ora 17:00, evenimentul fiind deschis de Avatar şi H8 ale căror recitaluri vor începe după ora 19:00.

Află mai multe detalii despre concertul Slayer!

În ziua evenimnetului în Arenele Romane nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv deodorantele şi sticlele de parfum de peste 100 ml), bidoane de plastic, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

Slayer este parte a „The Big Four„, alături de Metallica, Megadeth şi Anthrax, şi are o carieră de peste 30 de ani având la activ nu mai puţin de 11 albume de studio, nenumărate discuri de aur şi două premii Grammy. În cadrul evenimentului de la Bucureşti, trupa va concerta fără chitaristul Jeff Hanneman, care a suferit de curând o operaţie la umăr. Locul acestuia va fi luat de o altă legentă a genului Gary Holt, de la Exodus.

Biletele pentru concertul Slayer de la Bucureşti pot fi achiziţionate, în limita stocului disponibil, şi în ziua evenimentului de la Arenele Romane. Preţul acestora este de 80 lei pentru Acces General şi 120 lei pentru Golden Circle.

Foto: www.classicrockmagazine.com