Avatar şi H8 vor cânta în deschiderea concertului trupei Slayer de pe 4 iunie 2012 de la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul Slayer este al doilea eveniment de „încălzire” pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012, după cel al britanicilor de la Foreign Beggars, de pe 31 mai în Club Fabrica.

Avatar

Înfiinţată în anul 1996, Avatar este una dintre cele mai vechi şi constante prezenţe pe scena metal din România. „The Alchemist”, primul album semnat Avatar, lansat în 1999, a primit recenzii pozitive inclusiv în Germania, Serbia, Cehia, Italia, Franţa şi SUA. Trupa a susţinut de-a lungul carierei nenumărate concerte alături de nume precum Megadeth, Sepultura, Samael, Rotting Christ sau Crematory.

Avatar – Neverending Eclipse

În anul 2002, Avatar a fost co-headliner la festivalul Hellhammer din Serbia, iar un an mai tarziu a cântat alături de Pungent Stench în cadrul festivalului Spring Metal din Salzburg. Trupa este în prezent formată din Dan Scurtu (chitară), Cătălin Brinzan (bass), Marian Călin (tobe), Cătălin Diaconu (chitară) şi Marius Popeanga (voce).

H8

H8, trupa hardcore-metal-crossover înfiinţată în 1995 la Ploieşti, a susţinut până în prezent numeroase concerte în ţară şi în străinătate, având colaborări cu diverşi artişti din underground-ul autohton. De-a lungul anilor, a împărţit scena cu numeroase alte nume ale genului precum Sick Of It All, First Blood, Terror, Death Before Dishonor sau Take Offense. În anul 2006, H8 a lansat albumul „Nimic nou”, urmat trei ani mai târziu de materialul „Printre voi”, ambele primite extrem de bine atât de fani cât şi de critici. În prezent, H8 lucrează la cel de al treilea album care va fi intitulat „O viaţă de hârtie”.

H8 – Ce Nu Mai Simt

Bilete Salyer

Biletele pentru concertul Slayer, organizat de Emagic, sunt disponibile atât pe www.MyTicket.ro, la două categorii de preţ: 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu şi reţelele afiliate MyTicket.