Fanii lui Michael Bolton ce nu şi-au cumpărat încă bilete pentru concertul de pe 16 mai 2013 se pot bucura de o promoţie specială de Paşti, anumite categorii de bilete putând fi achiziţionate la un preţ redus cu 50%. Concertul artistului american va avea loc pe la Sala Palatului din Bucureşti şi va fi deschis de Diana Matei şi Taraful Cleante.

Află mai multe detalii despre concertul luui Michael Bolton!

Astfel, între 1 şi 6 mai 2013, biletele de la categoriile: VIP Exclusive (780 lei), VIP (550 lei) şi Categoria 1 (330 lei) vor putea fi cumpărate la jumatate de preţ, adică pentru un bilet se va plăti 390 lei, 293 lei şi, respectiv, 165 lei. Promoţia este valabilă doar în anumite reţele de ticketing şi online pe: www.biletoo.ro şi www.bilete.ro.

Diana Matei, în deschiderea concertului

Înaintea show-ului susţinut la Bucureşti de talentul muzician, pe scena Sălii Palatului vor urca Diana Matei şi Taraful Cleante, aceştia vor susţine un recital de 20 minute.

Despre şansa de a deschide concertul lui Michael Bolton, Diana Matei a declarat: „Sunt foarte fericită că am oportunitatea să cânt în deschiderea concertului lui Michael Bolton. Am aflat cu bucurie de la organizatorii evenimentului că am fost aleasă. Este o confirmare a muncii mele. Nu este prima oară când urc pe scenă cu artişti care au un nume atât de puternic şi răsunător în lumea muzicii. Am mai cântat pe aceiaşi scenă cu Demis Roussos„.

Michael Bolton este recunoscut în toată lumea pentru timbrul său vocal unic şi piesele sale pline de romantism. Deţinătorul a două premii Grammy, Michael Bolton revine în România la invitaţia MEI Concerts Entertainment. Cel de-al treilea concert în România al solistului american va fi o şansă pentru fanii săi să asculte live piese ca: „A love so beautiful”, „How am I suppose to live without you” sau „When a man loves a woman”.

Bilete Michael Bolton

Biletele pentru concertul Michael Bolton de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP Exclusive 780 lei cumpără bilete
Categoria VIP 585 lei cumpără bilete
Categoria 1 400 lei cumpără bilete
Categoria 2 330 lei cumpără bilete
Categoria 3 175 lei cumpără bilete
Categoria 4 125 lei cumpără bilete
Categoria 5 100 lei cumpără bilete
Categoria 6 80 lei cumpără bilete