Acest eveniment a avut loc in data de 16 May 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 16 mai 2013, de la ora 20:00, Michael Bolton va concerta pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Artistul va concerta astfel pentru a treia oară în Capitală, concertul fiind deschis de Diana Matei şi Taraful Cleante.

Născut în Statele Unite ale Americii, în 1953, Michael Bolton a abordat inţial ca stiluri musicale hard-rock-ul şi heavy-metal-ul în perioada anilor ’70-’80, ca mai apoi să se facă cunoscut întregii lumi prin balade soft-rock. Primul său album a fost lansat în 1975 sub numele de „Michael Bolotin” (numele real al artistului). De-a lungul celor peste 35 de ani de carieră artistul a lansat numeroase de albume studio şi DVD-uri, vândute în peste 53 de milioane de  copii la nivel mondial.

Michael Bolton a câştigat două premii Grammy şi alte 6 în cadrul American Music Awards. Printre cele mai cunoscute piese ale sale, pe care fanii români vor avea ocazia să le asculte live la Sala Palatului, amintim „A love so beautiful„, „How am I suppose to live without you” sau „When a man loves a woman„.

Bilete Michael Bolton

Biletele pentru concertul Michael Bolton de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP Exclusive 780 lei cumpără bilete
Categoria VIP 585 lei cumpără bilete
Categoria 1 400 lei cumpără bilete
Categoria 2 330 lei cumpără bilete
Categoria 3 175 lei cumpără bilete
Categoria 4 125 lei cumpără bilete
Categoria 5 100 lei cumpără bilete
Categoria 6 80 lei cumpără bilete

Show-ul artistului american va fi organizat de MEI Concerts Entertainment.