Ştefan Bănică jr. a sărbătorit femeia prin două concerte extraordinare pe 8 şi 9 martie 2012, într-un cadru neconvenţional la Circul Globus din Bucureşti. Concertele unplugged, numite sugestiv, „Te iubesc, femeie!” au creat o atmosferă intimă, caldă, oferind posibilitatea contactului direct dintre artist şi public.

Seara a început la scurt timp după ora anunţată, 19:40, când în sală s-au stins luminile şi au intrat în aplauzele publicului cei de la The 50’s, Rock’n Roll Band şi cvartetul Arpeggione, cei care l-au acompaniat pe Ştefan pe tot parcursul spectacolului şi au făcut ca seara să fie una cu adevărat specială. După câteva momente şi-a făcut apariţia şi Ştefan Bănică jr., care a deschis seara cu piesa „Nu trece zi”.

Cele mai frumoase melodii de dragoste pentru doamne şi domnişoare

Artistul a oferit publicului, predominant feminin, cele mai frumoase melodii de dragoste pe care le-a compus de-a lungul carierei, amintind istoria fiecăreia dintre ele. Printre piesele interpretate se numără şi melodii vechi ca „Vorbe-n vânt”, „Te iubesc, femeie!”, „Fata din visul meu”, „Noi cei de acum”, „Iubeşte-o sincer”, dar şi melodii de pe ultimul album „Super Love”.

Deşi nu se declară un fan Facebook, la insistenţele publicului de pe online a interpretat piesa „Nu plânge baby” de pe albumul „Zori de zi”. A continuat concertul cu „Cine eşti chip de lună”, apoi cu „Ziua”, prima compoziţie a sa.

„Să trăiţi frumos!”

Despre piesa „Viaţa e frumoasă” artistul a mărturisit că a fost scrisă într-un moment de cumpănă din viaţa lui, care l-a făcut să conştientizeze cât de frumoasă este viaţa şi să se bucure de orice lucru simplu. A continuat cu o melodie dragă sufletului său „Tu şi eu”, apoi cu „Zori de zi”, de pe albumul cu acelaşi nume. În final totul trebuia să fie la superlativ aşa că artistul a interpretat piesa „Superlove” şi a încheiat cu una dintre cele mai iubite melodii „Ce frumoasă eşti azi”, dedicaţie pentru toate doamnele şi domnişoarele prezente în sală.

La insistenţele publicului, care îl aplauda necontenit, strigându-şi încântarea, Ştefan împreună cu trupa a revenit pe scenă pentru alte trei piese: „Pretty woman”, „La mulţi ani de ziua ta”, „Can’t help falling in love with you”. Finalul a fost unul cu adevărat spectaculos în momentul în care scena s-a ridicat, iar spectatorii entuziaşti au răspuns cu aplauze şi urale, cântând şi dansând alături de artist. A încheiat cu mulţumiri pe muzică de vioară adresând un îndemn celor prezenţi: „Să trăiţi frumos!”.

Vezi galerie foto a concertului Ştefan Bănică jr. de Ziua Femeii!

Galerie foto Ştefan Bănică jr. – „Te iubesc, femeie!”

Foto: Betty Cristea