Circ & Variete Globus - Concerte Circ & Variete Globus - iConcert.ro

Home » Circ & Variete Globus

Circ & Variete Globus

Bucureşti, Aleea Circului nr. 15
Informaţii: (021) 210.41.95 / (021) 210.24.19

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Circ & Variete Globus

Concertele lunii decembrie 2017 în România

Ultima lună din acest an vine cu o mulţime de concerte, cu ocazia sărbatorilor de iarnă. Concerte de Colinde, concerte caritabile, dar şi târguri speciale de Crăciun sunt organizate în mai multe oraşe din ţară, pe parcursul lunii decembrie.  

Concertele lunii iunie 2017 în România

Vara înseamnă multă distracţie, concerte în aer liber şi festivaluri în cele mai interesante locuri din ţară. Startul acestei veri este dat, aşa cum se cuvine, de o mulţime de evenimente pentru toate gusturile şi aşteptările.  

POZE: Ştefan Bănică – „Te iubesc, femeie!” la Circul Globus din Bucureşti

Ştefan Bănică a susţinut cele două concerte acustice, „Te iubesc, femeie!”, la Circ & Variete Globus din Bucureşti, pe 4 şi 5 martie 2016. Invitatul celor două spectacole a fost Florin Răduţă, câştigătorul X Factor 2015.  

Concertele lunii martie 2016 în România

Martie este considerată o lună a cadourilor, iar unele dintre darurile ce pot fi făcute în această perioadă sunt cele muzicale. În acest sens, oferta, în luna martie 2016, este una bogată, scena muzicală românească oferind concerte din toate genurile, susţinute de artişti români, cât... 

Ştefan Bănică prezintă concertul „Te iubesc, femeie!”, în martie 2016, la Bucureşti

Ştefan Bănică va prezenta concertul acustic „Te iubesc, femeie!”, pe  4 şi 5 martie 2016, de la ora 19:30, la Circ & Variete Globus Bucureşti. Acesta este cel de-al şaselea an consecutiv în care cântăreţul le oferă doamnelor şi domnişoarelor, de Ziua Internaţională... 

FOTO: Ştefan Bănică – „Te iubesc, femeie!”, la Circul Globus din Bucureşti

Ştefan Bănică a susţinut, pentru al cincilea an consecutiv, la Circul Globus din Bucureşti, o serie de două concerte acustice intitulate „Te iubesc, femeie!”, pe 5 și 6 martie 2015. Vezi galeria foto de la concertele Ştefan Bănică!  

RECENZIE: Ştefan Bănică – „Love Songs” – un buchet din cele mai frumoase cântece (POZE)

Ştefan Bănică a oferit „un buchet din cele mai frumoase cântece” ale sale doamnelor şi domnişoarelor prezente la concertele acustice „Love Songs„, de la Circ & Variete Globus din Bucureşti, din 7 şi 8 martie 2014. Artistul a încântat publicul timp de două ore,... 

POZE: Ştefan Bănică – „Love Songs” la Circul Globus din Bucureşti

Ştefan Bănică a susţinut, pe 7 martie 2014, primul concert din seria celor două concerte acustice – „Love Songs„, dedicate Zilei Femeii, la Circ & Variete Globus din Bucureşti. Vezi galeria foto de la concert!  

Concertele lunii martie 2014

Pop, rock, electro, world music, jazz sau muzica clasică, toate genurile muzicale par a-şi ocupa fericite locul în lumina reflectoarelor în luna martie.  

„Love Songs” cu Ştefan Bănică în martie 2014 la Bucureşti

Ştefan Bănică îşi va susţine deja tradiţionala serie de concerte acustice, dedicate Zilei Femeii, pe 7 şi 8 martie 2014. Evenimentul, ce se va desfăşura la Circ & Variete Globus, va purta denumirea „Love Songs”.   
123


Social Media

iConcert.ro