Ştefan Bănică va prezenta concertul acustic „Te iubesc, femeie!”, pe  4 şi 5 martie 2016, de la ora 19:30, la Circ & Variete Globus Bucureşti. Acesta este cel de-al şaselea an consecutiv în care cântăreţul le oferă doamnelor şi domnişoarelor, de Ziua Internaţională a Femeii, un cadou format din cele mai frumoase cântece lansate de-a lungul carierei sale.

La concertele pe care Ştefan Bănică le va susţine pe 4 și 5 martie, pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii, publicul va asculta cântecele de dragoste din repertoriul artistului reinterpretate în variantă acustică, cu un sunet mai cald, cu accent pe o atmosferă mai intimă şi un contact mai apropiat între cântăreţ şi spectatori.

Show-urile vor avea parte şi de invitaţi speciali şi momente inedite, pline de emoţie şi bucurie, pe care spectatorii le vor descoperi pe parcursul reprezentaţiilor.

Ştefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România, având 15 albume de autor lansate, care s-au vândut în peste 500.000 de exemplare. Cariera sa, care se întinde pe o perioadă de peste 25 de ani, cuprinde realizări marcante în muzică, teatru, film şi televiziune.

Bilete Ştefan Bănică – „Te iubesc, femeie!”, la Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Ştefan Bănică îl va susţine pe 5 martie 2016, la Circ & Variete Globus Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online, de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria VIP 100 lei  cumpără bilete
Categoria I 80 lei  cumpără bilete
Categoria II 50 lei  cumpără bilete

Pe de altă parte, biletele pentru concertul pe care Ştefan Bănică îl va susţine pe 4 martie 2016, la Circ & Variete Globus Bucureşti, vor fi puse în vânzare în zilele următoare.