Ştefan Bănică a oferit „un buchet din cele mai frumoase cântece” ale sale doamnelor şi domnişoarelor prezente la concertele acustice „Love Songs„, de la Circ & Variete Globus din Bucureşti, din 7 şi 8 martie 2014. Artistul a încântat publicul timp de două ore, oferind „toate emoţiile şi toată căldura” cu care l-a înzestat mama lui.

„Încă o zi” a mai cerut Ştefan Bănică la deschiderea concertului. Apoi, artistul a invitat publicul să lase convenţiile la o parte şi să se simtă bine. A mărturisit că „Am s-o aştept mereu” pe cea care are „părul prins la spate şi mâinile catifelate” şi i-a cântat cu patos „Mi-e dor de ochii tăi” celei cu care a trăit „ceva de vis”.

Ştefan Bănică, într-un concert dedicat Zilei Femeii - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Ştefan Bănică, într-un concert dedicat Zilei Femeii – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto de la concert!

Concertul a fost un amestec de cântece vechi şi noi, din toată cariera artistului. „Love Songs” a fost prilej pentru Bănică să deschidă „cutia nostalgiei”, dar şi să promoveze piese noi. A interpretat două cântece semnate de tatăl lui: „Cum am ajuns să te iubesc” şi „Ce aveţi, fetelor, cu mine?”, cântece care au fost votate de către fani pe pagina oficială de Facebook a artistului.

Tot a nostalgie a sunat şi „Înger pe pământ”, urmat de „Nu e prea târziu” – această piesă a fost prilej pentru artist să vorbească despre vise. „Dacă tu însuţi crezi în visele tale, niciodată nu e prea târziu să ţi le îndeplineşti”, a concluzionat. „Dacă nu eşti tu”, abia scoasă din „ţiplă”, era la a doua interpretare, a mai fost auzită o singură dată în concert.

Alex Muşat şi Ştefan Bănică - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Alex Muşat şi Ştefan Bănică – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto de la concert!

Alex Muşat este tânărul de doar 19 ani care l-a impresionat pe Ştefan Bănică atât de mult încât l-a luat cu el pe scenă, să cânte împreună. Talentatul Alex a arătat, prin câteva acorduri, ce ştie să facă cu pana pe corzi, apoi a „omorât” chitara pe „Hai acasă” a lui Gil Dobrică, într-o interpretare excepţională, alături de Bănică.

Ştefan Bănică a mai încântat publicul cu „Cântec fără titlu”, „Te iubesc, femeie”, „Ziua”, „Găseşte-mi loc în inima ta”, „Alerg printre stele” şi „Ce frumoasă eşti”. Aceste cântece au vorbit despre fazele dragostei, despre complexitatea acestui sentiment, dar au şi amintit toată cariera artistului.

Ştefan Bănică – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Ştefan Bănică – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Vezi mai multe poze în galeria foto de la concert!

În aplauzele îndelungate, artistul a părăsit sala, dar a revenit pe scenă, însoţit de Alex Muşat, şi, împreună, au mai cântat câteva piese internaţionale şi tradiționalul „La mulţi ani”, pentru doamnele şi domnişoarele prezente.

Bănică Jr. nu a ratat momentul de a ironiza prezenţa bărbaţilor în sală („Sunt şi domni, luaţi cu forța, pe motiv că <<Îţi arăt eu dacă nu vii>>”), dar i-a salutat şi le-a urat să fie sănatoşi.

Recenzie de Diana Dragnea