În perioada 13-17 februarie 2013, Sala Palatului din Bucureşti găzduieşte nouă reprezentaţii ale Mickey’s Magic Show. Spectacolul, ale cărui personaje principale sunt Mickey Mouse şi prietenii săi din Toontown, a strâns mii de spectatori încă din prima seară, cu toţii fermecaţi de show-ul în care muzica, dansul şi magia se împletesc.

Află mai multe detalii despre Mickey’s Magic Show!

Nerăbdarea întâlnirii pentru prima dată cu personajele Disney se putea citi pe chipurilor miilor de copii veniţi pe 13 februarie la Sala Palatului. Costumaţi în personajele preferate sau îmbrăcaţi în hainuţele „de gală”, cei mici au aşteptat cuminţi în scaune începerea spectacolului şi şi-au întâmpinat prietenii „animaţi” cu multe aplauze şi urale.

Mickeys-Magic-Show-Bucuresti-Sala-Palatului-27
Mickey Mouse
Mickeys-Magic-Show-Bucuresti-Sala-Palatului-12
Minnie Mouse

Mickey, Minnie, Goofy şi Duffy i-au avut alături pe scenă pe Brad, priceputul magician, şi pe Benny, ucenic în ale magie. Însă nicio „magie” nu s-a putut desfăşura fără ajutorul celor 4000 de spectatori prezenţi, care de la început au fost anunţaţi de importanţa rolului lor în spectacol. Ei au fost cei care atunci când a fost nevoie au spus cuvântul magic: „Abracadabra„, astfel încât totul să se poată încheia fără probleme.

Maestrul magician, Mickey a fost cel în grija cărora au fost cele mai multe momente de magie, însă nici prietenii săi nu s-au lăsat mai prejos. Chiar dacă Goofy, Donald şi Benny nu s-au descurcat întotdeauna foarte bine, Micky şi Minnie i-au încurajat spunându-le că le va fi în regulă şi că dacă „privesc bine în suflet” vor descoperi „magia”.

Mickeys-Magic-Show-Bucuresti-Sala-Palatului-07
Donald, Brad, Mickey, Benny, Minnie şi Goofy – vezi galeria foto

Prinţesele Disney au păşit cu graţie pe scena Sălii Palatului

Pe parcursul celor 90 de minute de spectacol alături de îndrăgitele personaje din Toontown, cei prezenţi au avut şansa să călătorească în tărâmul fermecat al poveştilor. Spectatorii au putut astfel să viziteze Palatul regal al desenelor animate, Agrabahul din povestea lui Aladdin şi nu numai.

Spectacolul este unul plin de surprize şi de invitaţi ieşiţi „din cărţile de poveşti”. Pe scenă au poposit rând pe rând o mulţime de personaje din lumea Disney: de la Alice din Ţara Minunilor, la Belle din Frumoasa şi Bestia, la Albă ca Zăpada şi Cenuşăreasa. Una câte una protagonistele poveştilor au devenit personaje principale în momente impresionante de magie.

Mickeys-Magic-Show-Bucuresti-Sala-Palatului-37
Goofy, Brad şi Alice – vezi galeria foto

Cenuşăreasa s-a transformat pe nerespirate într-o prinţesă cu ajutorul Zânei cele Bune, iar Alice l-a găsit pe Iepure în pălăria Pălărierului Nebun. Cele mai captivante iluzii au fost cu siguranţă dansul măturilor fermecate din Fantasia şi momentul uimitor de levitaţie al prinţesei Jasmine din tărâmul lui Aladdin.

Mickey’s Magic Show e prilejul perfect pentru cei mici, dar şi cei mari, să păşească în lumea plină de farmec a poveştilor şi să se întâlnească cu câteva dintre cele mai iubite personaje Disney. Mai mult decât atât, ei pot deveni un ajutor de încredere pentru magicienii de pe scenă. Câţiva dintre cei mai norocoşi copii au avut şansa să urce pe scenă şi să fie asistenţi ai iluzioniştilor. Seara s-a încheiat cu un mesaj special al lui Mickey pentru fanii săi: „Hai să fim magicieni!” şi cu cei mici rugându-şi părinţii la plecare să revină şi la reprezentaţia următoare într-o ploaie de confetti strălucitoare.

Mickeys-Magic-Show-Bucuresti-Sala-Palatului-32
Regina cărţilor de joc – vezi galeria foto

Mickey’s Magic Show continuă până duminică

Seria de evenimente organizată de Amphitrion continuă până pe 17 februarie 2013 după următorul program:

Ziua Data Ora Acces
Vineri 15 februarie 2013 19:00  18:00
Sâmbătă 16 februarie 2013 11:00  10:00
Sâmbătă 16 februarie 2013 15:00  14:00
Sâmbătă 16 februarie 2013 19:00  18:00
Duminică 17 februarie 2013 11:00  10:00
Duminică 17 februarie 2013 15:00  14:00
Duminică 17 februarie 2013 19:00  18:00