Vineri, 30 noiembrie 2012, la Pavilionul 6 din Complexul Romexpo din Bucureşti, Jessie Ware şi Jamie Woon şi-au încântat fanii cu muzica lor eclectică şi sound-uri inovatoare de soul, R&B, pop şi folk. Pe parcusul nopţii atomosfera a mai fost întreţinută şi de Mars, Oktopus şi M.A.M., în cadrul evenimentului organizat de TM Live.

Jessie Ware, un amestec fin de talent şi pasiune

Jessie şi-a făcut apariţia după miezul nopţii, lăsând tensiunea şi nerăbdarea să aprindă publicul. Senzuală şi plină de energie, aceasta a păşit pe scenă cu mişcări de felină, deschizând show-ul cu piesa „Devotion”. Beat-urile de R&B şi vocea puternică şi clară a artistei ne-au confirmat din primele momente că Jessie îşi merită din plin aprecierile pozitive din presa de specialitate.

După prima piesă, artista a salutat călduros publicul român pe care îl vedea pentru prima dată. A încercat chiar să spună „mulţumesc” în limba română, ceea ce a pus-o pentru un moment în încurcătură.

Aşa cum ne aşteptam, Jessie a cântat cele mai multe piese de pe albumul „Devotion”: „Still love me”, „Night Light”, „110%”, „Running”, „Wildest moments”. Însă ne-a surprins plăcut şi cu două cover-uri: „If you love me”, realizat împreună cu trupa Ben Zel şi „What you won’t do for love”. Timp de o oră Jessie ne-a plimbat într-un carusel de emoţii puternice: de la iubire şi speranţă, la dezamăgire şi tristeţe, totul pe ritmuri atent lucrate şi acompaniate de o voce impecabilă.

Jamie Woon, pentru a doua oară la Bucureşti

La scurt timp după încheierea primei părţi a show-ului, scena a fost preluată de Jamie Woon, care s-a aflat în România pentru a doua oară. Fără nicio introducere, ne-a cântat piesele „Blue Truth” şi „Street”, cu o melancolie care aproape că ne-a făcut pielea de găină. Apoi, la vederea publicului deja animat, Jamie a anunţat o melodie cunoscută şi îndrăgită: „Night Air”.

Show-ul a continuat cu o îmbinare originală de sound-uri electro, soul şi folk, ce s-au simţit în piesele „Missing person”, „Gravity”, „Echoes”, „Spiral” şi „Slow burning”. Desigur, Jamie nu a uitat să aducă pe scenă single-urile „Lady Luck” şi „Shoulda”, care au electrizat publicul şi l-au făcut să cânte şi să danseze împreună cu artistul.

Înainte de final, Jamie a anunţat că show-ul din România este ultimul din acest an, motiv pentru care a ţinut ca piesele de încheiere să fie o alegere personală. Astfel, Jamie a interpretat o baladă folk scoţiană, iar la bis s-a întors fără trupa sa, cu două piese pentru care a făcut looping. Cu această ocazie, artistul şi-a manifestat dorinţa de a reveni în România anul viitor.

Vezi galeria foto cu Jamie Woon şi Jessie Ware la Bucureşti!

După plecarea lui Jamie, publicul a rămas în compania lui M.A.M. aka Miguel Campbell şi a lui Matt Hughes, doi DJ britanici care au păstrat atmosfera vie până dimineaţă, cu muzică electro, numai bună de dansat.