Solista mexicană Anahi a concertat vineri, 17 decembrie 2010, pentru a doua oară în acest an la Bucureşti, după concertul din luna martie. În faţa fanilor prezenţi la Arenele Romane, Anahi a strălucit prin ţinute, exuberanţă şi peste toate prin talent.

Fanii înfocaţi ai fostei membre a trupei RBD şi-au făcut apariţia la locul de desfăşurare al concertului încă de la ora 17:00, deşi evenimentul era programat să înceapă la ora 19:00. Înarmaţi cu steaguri, bannere şi cadouri pentru „Any”, ei au înfruntat temperaturile scăzute de afară pentru a se asigura că vor putea să o vadă pe artistă.

Carlos Pena şi Matute au deschis show-ul

La câteva minute după ora 19:00, pe scena din cortul de la Arenele Romane, a urcat Carlos Pena. Membrul trupei Penya a cântat două piese şi şi-a cerut scuze că nu îi are alături de el şi pe colegii săi de trupă. Zâmbitor şi plin de energie, Carlos a reuşit să încălzească publicul încă de la primele acorduri ale piesei „Despierta”.

După o scurtă pauză pe scenă a urcat trupa Matute. Cei şapte membrii ai trupei care o acompaniază pe Anahi în cadrul (Mi Delirio World Tour)2 au pornit cu toţi cei prezenţi printr-o călătorie în anii ’80. Deşi media de vârstă a celor prezenţi a fost destul de scăzută, cu toţi au cântat şi dansat alături de Matute pe piese ca ”I’m so excited” (Pointer Sisters) sau ”Your love” (The Outfield).

La puţin timp după recitalul trupei Matute, când publicul nerăbdător începuse deja să strige numele artistei mexicane, pe scena învăluită în întuneric şi-au făcut apariţia 4 dintre dansatorii acesteia. Iar pe acordurile piesei „Para que”, Anahi a urcat pe scenă zâmbitoare în faţa unui public extrem de entuziasmat.

Cea de-a doua piesă a serii a fost „El me mintio” cover-ul după piesa solistei argentiniene Amanda Miguel. A urmat „Tal vez despues”, piesă la finalul căreia „Any” şi-a salutat publicul şi le-a mulţumit pentru că au înfruntat frigul de afară pentru a participa la concert.

Seara a continuat cu partea mai sensibilă a spectacolului. În centrul scenei, au fost aşezate câteva scaune pe care s-au aşezat patru dintre membrii trupei Matute şi Anahi. Momentul a început cu piesa „No te quiero olvidar” şi a continuat cu „Salvame”. Aşa cum era de aşteptat cea de-a doua piesă a fost cântată în întregime de către toţi cei prezenţi.

A cântat „Te puedo escuchar” alături de Carlos

De departe, momentul special al serii a fost piesa „Te puedo escuchar”. Anahi l-a chemat alături de ea pe scenă pe Carlos Pena, solististul trupei Penya. Cu lacrimi în ochi, Anahi a cântat piesa dedicată unuia dintre cei mai apropiaţi prieteni ai săi care din nefericire a plecat mult prea devreme dintre noi.

Deşi ediţia Deluxe a albumului „Mi Delirio” abia a fost lansată, piesele noi ale solistei au fost cântate de cei prezenţi la fel de tare ca piesele mai vechi. Fanii demostrând că ştiu deja versurile unor piese ca „Aleph”, „Alergico” şi „Pobre tu alma”.

Timp de peste 70 de minute, Anahi a cântat, a dansat şi a dovedit că nu mai este de mult doar o fostă membră a trupei RBD. A arătat că este o artistă matură, care şi-a construit cariera solo pe piese care i-au uimit fanii prin frumuseţe şi sensibilitate. Cu un show extem de bine pus la punct, cu coregrafii executate fără greşeală şi acompaniată de Matute, „Any” a încâtat publicul de la Bucureşti.

Anahi a adus publicul în delir

În faţa publicului care nu a încetat să îi strige numele după piesa „Mi Delirio”, Anahi a revenit pe scenă pentru bis. Artista şi-a bucurat fanii cu piesa „Me hipnotizas”, la final mulţumindu-le încă o dată pentru prezenţă şi transmiţandu-le dragostea sa.

Concertul de la Bucureşti, organizat de Lite Box Ltd. şi sprijinit de Kompas Events, face parte din turneul (Mi Delirio World Tour)2 şi promovează ediţia Deluxe a albumului „Mi delirio” lansat anul trecut.

Setlist concert Anahi la Bucureşti:”Para que”, ”El me mintio”, ”Tal vez despues”, ”Quiero”, ”No te quiero olvidar”, ”Salvame”, ”Hasta que llegues tu”, ”Te puedo escuchar” (cu Carlos Pena), ”Aleph”, ”Super enamorandome”, ”Claveles importados”,”Alergico”, ”Probadita de mi”, ”Pobre tu alma”, ”Mi delirio”, ”Me hipnotizas”.

Vezi întreaga galerie foto a concertului Anahi!

Vezi mai multe filmări de la concert!

Citeşte despre: , , ,