A luat contact cu lumea artistica la 2 ani, cand a aparut intr-o emisiune TV. A cantat la emisiuni pentru copii, cand ea insasi era un copil si a lansat cateva albume. A fost actrita in mai multe televonele, rolul cel mai cunoscut fiind „Mia Colucci” din „Rebelde” si a cantat in trupa RBD. Anahi, pe numele ei intreg Anahi Giovanna Puente Portillo, are acum 26 de ani si isi continua cariera muzicala cu succes.

Aseara, 13 Martie 2010, Anahi a ajuns din nou in Romania, unde a sustinut un concert live de mai bine de o ora la Sala Palatului din Bucuresti, care face parte din turneul „Mi Delirio”.

Publicul a fost in cea mai mare parte format din tinere liceene, fane desavarsite, care stiau fiecare vers al melodiilor cantaretei mexicane si care s-au imbulzit pentru a ajunge cat mai aproape de „Any”, cantand, dansand si aplaudand. Desi Sala Palatului a fost doar pe jumatate ocupata, Anahi a avut o prestatie de exceptie, a cantat cu multa pasiune, a dat mana cu fanele ei si i-a apostrofat pe bodyguarzii care tineau multimea departe de scena si de ea.

Seara a inceput exploziv, cu cel mai recent hit, „Mi Delirio”, dupa acelasi scenariu desfasurat in toate concertele din acest turneu, cu Anahi iesind dintr-un „ou” gigant. A avut o trupa de instrumentisti (tobe, chitara, clape), baking vocals si doi dansatori. A schimbat cateva tinute in timpul show-ului, dintre care cea mai impresionanta a fost purtata la melodia „El Me Mintio”, o rochie alba de mireasa, scurta, cu un voal lung, care a dezvaluit, spre finalul piesei, ca Anahi purta un corset cu cateva cutite „infipte” in spate. Bineinteles era doar o costumatie sinistra, dar in ton cu tema piesei, sustinuta si de jocul teatral al artistei si al trupei sale. Desi prima data cand s-a pus in scena interpretarea acestei piese, a fost caracterizata ca fiind socanta, in cadrul unor spectacole din strainatate, aseara nu a provocat mari emotii in randul fanilor, majoritatea fiind deja la curent cu scenariul.

Anahi a fost plina de energie pe toata durata concertului, a dansat si a alergat dintr-o parte in alta a scenei, a cantat melodii ritmate („Me Hipnotizas”) si foarte vesele („Super Enamorandome”), dar si piese lente, in care a trait si a transmis tristetea versurilor sale („Te Puedo Escuchar”). La fiecare melodie a fost acompaniata de fanele sale, pe care le incuraja sa cante cu ea.

Dupa o ora de nebunie mexicana, Anahi si-a luat la revedere, dar a raspuns chemarii publicului aflat in delir si a venit din nou pe scena. Spectacolul a fost intregit de jocuri de lumini si o organizare buna, iar piesele au fost foarte bine puse in valoare atat de vocea artistei, cat si prin interpretarea scenica.

Fanii si mai ales fanele care si-au dorit sa fie aproape de Anahi au avut ocazia sa se fotografieze cu ea si sa plece acasa si cu un autograf al artistei a doua zi dupa concert, in Liberty Center Mall.

O parte din piesele cantate de Anahi in concertul de aseara:

Mi Delirio
Hasta Que Me Conociste
Te Puedo Escuchar
Salvame
Hasta Que Llegues Tu
El Me Mintio
Super Enamorandome
Me Hipnotizas
Desaparecio
Para Que

Vezi mai multe filmulete de la concert!

Vezi mai multe poze de la concert!