Cea de-a doua ediţie  a festivalului Summer Well va avea loc la finele acestei săptămâni pe Domeniul Ştirbey din Buftea. Pe 11 şi 12 august 2012 scena festivalului „ca o vacanţă” va vibra pe ritmurile unor artişti ca The Stone Roses, Hurts, The Vaccines, Patrick Wolf şi nu numai începând cu ora 17:00 şi până după miezul nopţii.

Află mai multe detalii despre Summer Well 2012!

Program Summer Well 2012

Sâmbătă, 11 august 2012

17:15 Citizens!
18:30 Wolf Gang
19:45 The Asteroids Galaxy Tour
21:15 Patrick Wolf
22:15 Hurts

Duminică, 12 august 2012

17:15 Zulu Winter
18:30 The Big Pink
19:45 Glasvegas
21:15 The Vaccines
22:15 The Stone Roses


Hurts sunt deja în topurile fanilor synthpop şi electropop din ţara noastră de câţiva ani buni. Precedentul lor concert din Capitală a fost sold-out cu mult timp înainte şi s-a dovedit a fi un adevărat succes.„Wonderful Life”, „Sunday” şi „Stay” cu siguranţă nu vor lipsi din setlistul de sâmbătă seara al trupei din Londra care deşi are doar un album la activ a cucerit inimile fanilor genului.

Cu un sound ieşit din tipare Patrick Wolf a reuşit să difernţieze pe piaţa muzicală britanică. Artistul londonez şi-a creat un stil muzical propriu influenţat dintr-o gamă variată de genuri, de la pop la rock, muzică clasică şi folk. În ultimii ani Patrick a reuşit să îşi facă muzica cunoscută unui public mult mai larg şi pe 11 august ajunge şi pe scena Summer Well.

http://www.youtube.com/watch?v=Y6HylD6AepM

The Stone Roses se află la prima vizită în ţara noastră. Băieţii răi a muzicii indie din Manchester au revenit după o lungă pauză spre bucuria fanilor care nu credeau că îi vor vedea pe Ian, John, Reni şi Mani pe aceeaşi scenă. „I Wanna Be Adored”, „Fools Gold” sau „I Am the Resurrection” sunt doar trei dintre piesele cu care The Stone Roses au cucerit topurile şi pe care fanii le-ar putea asculta la Buftea.

The Vaccines au doar 2 ani de activitate muzicală, însă în scurtul timp trecut de la debut au luat cu asalt piaţa muzicală britanică şi nu numai. Au concertat pe aceeaşi scenă cu Kasabian, The Walkmen, Arctic Monkeys şi Arcade Fire şi au încântat fanii de pe scenele unora dintre cele mai mari festivaluri europene.

Abonamente Summer Well 2012

Abonamentele pentru festivalul Summmer Well 2012 pot fi cumpărate la preţul general de 129 lei din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro. Nu vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente pentru cele două zile de festival.

Abonament general: 129 lei Cumpara bilet