Premiera mondială a Ministry of Sound: Made in London are loc sâmbăta aceasta, 29 septembrie 2012, la Bucureşti. Evenimentul va începe la ora 22:00 cu DJ Optick care va „încălzi” publicul din Turbohalle, pentru ca mai apoi la platane să urce Patrick Hagenaar, Popof, Stefano Noferini şi Robert Babicz.

Află mai multe detalii despre Ministry of Sound: Made in London!

Cea mai nouă nebunie marca Ministry of Sound va avea premiera weekend-ul acesta în Capitală în cadrul unui eveniment organizat de Xteria. Ministry of Sound: Made in London este un concept ce subliniază impactul pe care muzica din Marea Britanie îl are asupra muzicii electronice.


Program Ministry of Sound: Made in London

22:00 DJ Optick
00:00 Patrick Hagenaar
01:00 Popof
03:00 Stefano Noferini
05:00 Robert Babicz


Pentru că distracţia şi mişcarea merg mână în mână, Xteria a transformat Ministry of Sound în petrecerea oficială Bikefest. Astfel, cei ce vor lua parte la evenimentele Bikefest vor putea beneficia de o reducere substanţială din preţul biletelor în ziua evenimentului, plătind 35 lei în loc de 60 lei.

Bilete Ministry of Sound: „Made in London”

Biletele pentru Ministry of Sound: „Made in London” din Turbohalle pot fi achiziţionate în avans de pe www.eventim.ro la preţul de 45 lei. În ziua evenimentului acestea vor putea fi cumpărate la 60 lei.

Cumpara bilet

În plus fanii îşi vor mai putea achiziţiona bilete prin promoţiei 2+1 (gratis), în cadrul căreia îşi pot cumpăra 3 bilete cu doar 90 lei.

Află detalii despre promoţia 2+1 (gratis) la biletele pentru eveniment!