Acest eveniment a avut loc in data de 29 Sep 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 29 septembrie 2012, Ministry of Sound revin în România cu un nou concept „Made in London”, pe scena Turbohalle din Bucureşti. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt: Stefano Noferini, Robert Babicz (LIVE), Popof, Patrick Hagenaar (Ministry of Sound Resident) şi DJ Optick.

Conceptul „Made in London” este o premieră pentru România, fiind prima ţară ce se bucură de show-ul ce îşi are rădăcinile în curentul care a luat prin surprindere întreaga suflare a muzicii electronice. Şi pentru că publicul românesc este atras de muzica nouă şi stiluri noi, unii dintre DJ ajung în premieră pe plaiurile mioritice.

Stefano Noferi, vine din Italia şi este un reprezentant de seamă al stilurilor techno şi tech-house. A mixat în cele mai faimoase cluburi din lume Toolroom, Euphoria, H20, F-135, Space Miami, Space Ibiza, Cocoon Frankfurt şi a luat de multe ori prin surprindere topurile de specialitate.

Muzica lui Robert Babicz este într-o continuă evoluţie a unui stil unic ce pleacă de la house şi culminează cu un tehno impresionant. Melodiile sale au intrat în atenţia Bedrock Recordings, iar de atunci titlurile au continuat sa fie lansate prin intermediul Systematic Recordings, Mille Plateaux şi prin propriul label Babiczstyle.

Popof este unul dintre reprezentaţii de valoare ai muzicii electronice franceze. A colaborat şi a remixat piese ale unor artişti precum Tiesto, Benny Benassi, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Luciano, Sven Vath, John Digweed, Tiga, Sasha, Erol Alkan şi alţii.

Patrick Hagenaar este rezidentul Ministry of Sound ce va fi prezent la Bucureşti. La acest eveniment, muzica românescă va fi reprezentată de DJ Optick, unul dintre cei mai buni DJ din România. Totodată, este autorul a adevărate imnuri pentru muzica electronică romanească: „Feel Good”, „Connected”.

Program Ministry of Sound: Made in London

22:00 DJ Optick
00:00 Patrick Hagenaar
01:00 Popof
03:00 Stefano Noferini
05:00 Robert Babicz


Bilete Ministry of Sound: „Made in London”

Biletele pentru Ministry of Sound: „Made in London” din Turbohalle pot fi achiziţionate în avans de pe www.eventim.ro la preţul de 45 lei. În ziua evenimentului acestea vor putea fi cumpărate la 60 lei.

Cumpara bilet

Află detalii despre promoţia 2+1 (gratis) la biletele pentru eveniment!

Ministry of Sound: „Made in London” va fi organizat de Xteria, cei care au organizat şi prima ediţie a evenimentului, precum şi show-ul lui Sander van Doorn din Capitală.