Iubitorii muzicii electronice au parte de o ofertă specială pentru biletele la Ministry of Sound: Made in London de la Bucureşti. La cumpărarea a două bilete pentru petrecerea de pe 29 septembrie 2012, al treilea este oferit gratuit.

Află mai multe detalii despre Ministry of Sound: Made in London!

Promoţia este limitată la 200 de bilete, fiind oferite astfel gratuit 100 de tichete la evenimentul ce îi va aduce în Turbohalle pe Stefano Noferini, Robert Babicz (LIVE), Popof, Patrick Hagenaar (Ministry of Sound Resident) şi DJ Optick. Cele 200 de bilete pot fi cumpărate doar din anumite reţele partenere la preţul de 45 lei, astfel oferta este valabilă online pe: www.eventim.rowww.myticket.ro şi www.biletoo.ro, www.beatfactor.ro şi în magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas.

Cumpara bilet

Ministry of Sound: Made in London este cea mai nouă „nebunie” a cunoscutului brand de evenimente, iar fanii muzicii electronice din România sunt primii care se vor putea bucura de ea. Evenimentul din Bucureşti este organizat de Xteria, echipă ce s-a aflat şi în spatele primul eveniment Ministry of Sound din ţara noastră în luna mai.