Balerinii-patinatori ruşi, membri ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg, revin pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 15 ianuarie 2018, cu spectacolul „Lacul Lebedelor” – balet pe gheaţă. Organizatorii au anunţat programul evenimentului şi regulile de acces, iar ultimele bilete mai pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Spectacolul „Lacul Lebedelor” este programat să înceapă la ora 20:00, dar accesul în sală se poate face începând cu ora 18:30. Spectatorii sunt rugaţi să păstreze biletele sau invitaţiile asupra lor. După acces, dacă se părăseşte sala, intrarea se mai poate face doar prin achiziţionarea unui nou bilet. Copiii cu vârsta până în 2 ani au acces gratuit doar dacă vor fi ţinuţi în braţe de către adulţi, iar la intrare trebuie să se prezente un act doveditor al vârstei copilului.

Spectacolul este împărţit în două părţi, prima parte de 40 de minute, iar partea a doua de 45 de minute, cu o pauză de 15 minute între părţi.

Este interzis accesul în sală cu: artificii, globuri de pom, orice fel de conserve, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de băutură, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele, băutură alcoolică, mâncare, animale de companie, medicamente cu efect halucinogen (dacă sunteti suferind, sunteţi rugat să aveţi un act doveditor la dumneavoastră pentru a nu vi se confisca pastilele, mâncarea etc), lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale cu obiectiv detaşabil, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel şi aparate GoPro.

Înfiinţat în 1967, combinând pentru prima dată în lume baletul clasic cu patinajul artistic, derulat pe un patinoar instalat pe scena unui teatru, ansamblul din Leningrad (actualmente St. Petersburg) a revoluţionat lumea spectacolelor.

Majoritatea patinatorilor actuali ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg provin din perechile de patinatori ce au câştigat concursuri naţionale şi internaţionale. Mulţi dintre aceştia provin de la faimoase şcoli de patinaj artistic din Rusia, cum ar fi Jubilejni, unde a fost descoperit şi campionul Mondial şi Olimpic, Evgeny Plushenko.

Începând din 1995, Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg aduce în faţa publicului din lumea întreagă fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe gheaţă: „Frumoasa din pădurea adormită”, „Lacul Lebedelor” şi „Spărgatorul de nuci” de P.I. Ceaikovski, precum şi „Cenuşăreasa” de Serghei Prokofievi.

Bilete Lacul Lebedelor – Balet pe Gheaţă la Sala Palatului din Bucureşti

Ultimele biletele pentru Lacul Lebedelor – Balet pe Gheaţă, de pe 15 ianuarie 2018, de la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Princess (categoria I) 350 lei bilete
Prince (categoria II) 300 lei bilete
White Swan (categoria III) 250 lei bilete
Black Swan (categoria IV) 150 lei bilete
Wizard (categoria V)  100 lei bilete

Lacul Lebedelor – Balet pe Gheaţă de la Sala Palatului din Bucureşti este un eveniment organizat de German Quality Entertainment.