În seara asta, britanicii de la Hurts revin în concert la Bucureşti. Evenimentul, care îşi deschide porţile începând cu ora 18:45, se desfăşoară în Pavilionul Central al Complexului Romexpo.

Programul şi ultimele surprize ale concertului Hurts

Aşa cum s-a anunţat în urmă cu doar câteva zile, concertul din 11 octombrie 2013 al trupei Hurts va avea în deschidere două formaţii româneşti: YellLow şi Grimus.

Trupa YellLow este cunoscută prin numeroasele concerte din cluburile bucureştene, însă şi în cadrul unora dintre cele mai mari festivaluri din ţară, precum TiMAF, Electric Castle şi B’ESTFEST. Conform organizatorilor, evenimentul îşi va deschide porţile începând cu ora 18:45, urmând ca tinerii artişti să urce pe scenă începând cu ora 19:15.

Concertul trupei clujene Grimus este programat să înceapă de la ora 20:30, spectacol ce va conţine atât hiturile de pe viitorul lor album, cât şi melodiile de pe „Panikon” şi „Egretta”. Mai mult, trupa a pregătit o surpriză pentru toţi fanii ce vor veni la Romexpo să le asculte muzica, şi anume lansarea şi proiectarea celui mai nou videoclip al trupei, ce o are ca personaj principal pe Laura Cosoi. Noul single se numeşte „Priveşte-mă” şi este cel de-al doilea extras de pe albumul ce urmează a fi lansat în primăvara lui 2014, „Emergence”.

După concertul Grimus, băieţii de la Hurts vor urca pe scenă pentru a îşi promova melodiile celui mai nou album, „Exile”.

Harta locurilor la concertul Hurts
Harta locurilor la concertul Hurts

În spaţiul de concert nu este permis accesul nici cu: camere foto (DSLR) şi video profesionale, sticle, conserve, artificii, umbrele, arme, lanţuri, obiecte periculoase, căști de motocicletă sau bicicletă sau animale de companie.

Bilete la Hurts la Romexpo Bucureşti

Chiar dacă evenimentul nu a fost anunţat de foarte mult timp, biletele de la Golden Circle au fost complet epuizate, rămânând disponibile doar biletele de la Silver Circle, ce pot fi achiziţionate la preţul de 120 de lei din reţeaua Eventim şi online de www.eventim.ro.

În ziua concertului, va fi disponibil un punct de vânzare al biletelor şi la locul de desfăşurare al evenimentului.