Au mai rămas puţine ore până când trupa Godsmack va concerta în premieră în România, la Arenele Romane din Bucureşti, iar ziua de sâmbătă, 27 iunie 2015, va rămâne cu adevărat memorabilă în amintirea fanilor.

Accesul în spaţiul de concert va fi permis începând cu ora 19:00, iar de la ora 20:00 vor urca pe scenă membrii formaţiei româneşti Dirty Shirt. De la ora 21:00, publicul va fi energizat timp de o oră şi jumătate de către Mike Terrana, celebrul toboşar care a cântat alături de Tarja Turunen şi Axel Rudi Pell. Trupa Godsmack va urca pe scenă de la ora 23:00 şi va susţine un show care se va prelungi până după miezul nopţii.

Reguli de acces la concertul Godsmack

Phoenix Entertainment, organizatorii concertului informează că este interzisă intrarea cu sticle, inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, căşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. Accesul cu umbrele este strict interzis, în caz de vreme nefavorabilă spectatorii trebuie să vină pregătiţi cu pelerine de ploaie. Organizatorii nu-şi vor asuma responsabilitatea pentru obiectele interzise şi nu le vor stoca sau păzi pe durata evenimentului.

Spectatorii sunt rugaţi să păstreze în permanenţă biletele asupra lor. Copiii până la vârsta de 5 ani inclusiv vor avea acces gratuit, doar dacă sunt însotiţi de un părinte care se află în posesia unui bilet valid. Copiii peste vârsta de 5 ani vor avea nevoie de bilet la preţ întreg.

Cum weekend-ul este încărcat de evenimente şi concerte, organizatorii s-au gândit să faciliteze întrucâtva deplasarea spectatorilor de la un concert la altul. Astfel, cei care doresc să ia parte şi la concertul TOTO, care va avea loc tot sâmbătă, 27 iunie, la Sala Palatului, dar şi la show-ul exploziv susţinut de Godsmack, pot opta pentru biletele „Noptea premierelor”, beneficiind astfel şi de transport gratuit cu sprijinul taxi-urilor puse la dispoziție de Meridian.

Cei care nu şi-au achiziţionat până acum bilete la concertul Godsmack, mai au încă posibilitatea să facă acest lucru. Biletele mai sunt încă disponibile online, pe site-ul www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la preţul de 145 de lei.