Acest eveniment a avut loc in data de 27 Jun 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 27 iunie 2015, de la ora 20:00, trupa americană Toto va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album lansat anul acesta, „Toto XIV”.

Formată în anii ’70, legendara trupă rock şi-a pus amprenta asupra stilului muzical care i-a consacrat şi succesul lor a rezistat anilor, astfel încânt românii se vor putea bucura în sfârşit de o reprezentaţie live a trupe căreia i se potriveşte de minune terminologia „oldie but goldie”.

Cele mai cunoscute piese care au făcut furori de-a lungul anilor, precum”Rosanna”, „Hold the Line”, „Africa”, „I won’t hold you back”, „Georgy Porgy” vor putea fi fredonate la Sala Palatului, reprezentaţiile live ale trupei fiind unul din punctele forte.

Printre cele mai mari realizări ale trupei Toto se numără lansarea a peste 5000 de albume, în formula completă, proiecte solo sau alte formate, 225 de nominalizări la premiile Grammy şi o cifră de vânzări de 35 de milioane de albume ca trupă.

https://www.youtube.com/watch?v=jyw04E-Zujc

Se mai pot mândri cu titluri precum „albumul anului”, câştigat în 1983 pentru „Toto IV”, sau „cântecul anului” pentru „Rosanna”, câştigat în acelaşi an şi, mai ales, cu reprezentaţii live de cea mai înaltă calitate, capabile să umple şi azi săli şi stadioane peste tot în lume.

Membrii grupului Toto au lansat cel de-al 14-lea album de studio, „Toto XIV”, pe 20 martie 2015 şi este primul din ultimii 10 ani, lansat cu ocazia revenirii solistului Joseph Williams în formaţie, a lui Steve Porcaro la clape şi a lui Davi Hungate la bas. Albumul poate fi cumpărat ca dublu LP de vinil, CD sau ca ediţie limitată Super Deluxe ce conţine CD, DVD cu documentarul „making of”, carte cu povestea discului, interviuri şi alte surprize.

După 36 de ani pe scena muzicală trupa Toto şi-a păstrat un loc de cinste în cultura pop-rock, reprezentând un punct de referinţă pentru iubitorii de muzică pop, rock, soul, blues, jazz şi hard rock. Fanii trupei se vor putea bucura de un sound inconfundabil pentru că artiştii au fost loiali muzicii pe care au creat-o şi nu şi-au schimbat stilul care i-a făcut faimoşi.

Bilete Toto la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Toto de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 27 iunie 2015, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie Preţ Preţ pachet*
Categoria VIP 450 lei 595 lei  cumpără bilete
Categoria I 315 lei 460 lei cumpără bilete
Categoria II 225 lei 370 lei cumpără bilete
Categoria III 171 lei 316 lei cumpără bilete
Categoria IV 121.5 lei 266.5 lei cumpără bilete

*Pachet „Noaptea premierelor”

Organizatorii concertului Toto, Phoenix Entertainment, organizează în aceeaşi seară şi concertul trupei Godsmack, la Arenele Romane din Bucureşti, începând cu ora 23:00. Astfel au fost puse în vânzare bilete care oferă accesul la ambele concerte, dar şi transportul între locaţii, împreună cu Meridian Taxi.

Cei care deţin deja bilete pentru ambele concerte le pot preschimba într-unul nou, dacă doresc şi voucherul de transport, doar la sediul Eventim (Str. Polonă nr. 15), de luni până vineri, între 10:00 şi 20:00.