Acest eveniment a avut loc in data de 27 Jun 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 27 iunie 2015, de la ora 19:00, formaţia Godsmack va susţine un concert în premieră în România, la Arenele Romane din Bucureşti.

Programul concertului:

19:00 – acces
20:00 – Dirty Shirt
21:00 – Mike Terrana
23:00 – Godsmack

Godsmack este o trupă americană al cărei stil muzical îmbină în principal elemente de heavy metal, hard rock, alternative metal şi post-grunge. Membrii actuali ai formaţiei sunt Sully Erna – fondator, solist şi compozitor, Tony Rombola – chitarist, Robbie Merril – basist, Shannon Larkin – baterist.

În istoria de 20 de ani a trupei, Godsmack a lansat până acum şase albume de studio, un album live, o compilaţie, un EP şi patru DVD-uri. Sully Erna şi colegii săi s-au remarcat mai ales după ce trei albume Godsmack consecutive, respectiv „Faceless”, „IV” şi „The Oracle”, au intrat direct pe prima poziţie a topului Billboard 200, în 2003, 2006 şi 2010. Cel mai recent album Godsmack, „1000hp” a fost lansat în august 2014.

Muzica Godsmack are influenţe din muzica unor trupe ca Black Sabbath, Led Zeppelin, Aerosmith, Pantera sau Rush, conform celor declarate de membrii trupei în diverse interviuri. Uneori, muzica lor este asemănată cu cea a trupei Alice in Chains, lucru contrazis de Sully Erna.

Cei care nu vor putea să-i vadă în Bucureşti pe americanii de la Godsmack vor putea avea ocazia să-i asculte live anul viitor la unele dintre cele mai mari festivaluri din lume: Download, Rock im Park/Rock am Ring, Hellfest, Uproar Festival, Nova Rock, Rockville sau Graspop Metal Meeting.

Bilete Godsmack la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Godsmack din 27 iunie 2015 de la Arenele Romane din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie:

Perioadă achiziţie Preţ
până pe 25 ianuarie 125 lei cumpără bilete
25 ianuarie – 27 iunie 145 lei cumpără bilete
27 iunie  160 lei cumpără bilete

Pachet “Noaptea premierelor”

Categorie Preţ pachet
Categoria VIP 595 lei cumpără bilete
Categoria I 460 lei cumpără bilete
Categoria II 370 lei cumpără bilete
Categoria III 316 lei cumpără bilete
Categoria IV 266.5 lei  cumpără bilete

Organizatorii concertului Godsmack, Phoenix Entertainment, organizează în aceeaşi seară şi concertul trupei Toto, la Sala Palatului din Bucureşti, începând cu ora 20:00. Astfel au fost puse în vânzare bilete care oferă accesul la ambele concerte, dar şi transportul între locaţii, împreună cu Meridian Taxi.

Cei care deţin deja bilete pentru ambele concerte le pot preschimba într-unul nou, dacă doresc şi voucherul de transport, doar la sediul Eventim (Str. Polonă nr. 15), de luni până vineri, între 10:00 şi 20:00.