Caro Emerald va susţine un concert special de Mărţişor la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 februarie 2018. În deschiderea show-ului va cânta Irina Rimes. Organizatorii au anunţat programul concertului şi regulile de acces, iar ultimele bilete sunt disponibile pe www.eventim.ro, dar şi la casa de bilete a Sălii Palatului, în limita disponibilităţii.

Inclus în segmentul est-european al turneului „Emerald Island”, show-ul va aduce la Bucureşti atmosfera plină de caldură şi culoare a unei insule exotice, unde fanii vor putea asculta atât hit-urile „A Night Like This”, „Back It Up” şi „That Man”, cât şi melodiile de pe noul album Caro Emerald.

Program şi reguli de acces

Accesul se va face începând cu ora 19:00, iar de la ora 20:00 va urca pe scena Irina Rimes. Spectacolul este programat să se încheie în jurul orei 22:30. Pentru evitarea aglomeraţia la portile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţior de securitate.

Accesul copiilor, indiferent de vârstă, va fi permis doar în baza unui bilet valid.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele. Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate.

În incinta Sălii Palatului fumatul este strict interzis. Fumatul este permis în zonele amenajate din exteriorul Sălii Palatului.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi înregistrări video cu participanţii la eveniment în scop promoţional. Spectatorii îşi cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii şi înregistrări realizate în timpul concertului către organizator.

Bilete Caro Emerald la Sala Palatului din Bucureşti

Ultimele biletele pentru concertul Caro Emerald de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 28 februarie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 276 lei bilete
Categoria II 226 lei bilete
Categoria III 186 lei bilete
Categoria IV 146 lei bilete
Categoria V 96 lei bilete

Concertul Caro Emerald de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Emagic.