Acest eveniment a avut loc in data de 28 Feb 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 28 februarie 2018, de la ora 20:00, Caro Emerald revine în concert la Bucureşti, de data aceasta pe scena Sălii Palatului, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, „Emerald Island”. În deschidere va concerta Irina Rimes, artista care a dominat topurile muzicale româneşti în 2017.

Caro Emerald, artista de origine olandeză, a debutat în 2009 cu celebra piesa „Back it Up”. După un debut fulminant cu albumul „Deleted Scenes from the Cutting Room Floor” (2010), inspirat din muzica anilor ’40 – ’50, Caro a ajuns rapid în playlistul radio-urilor europene. Iar noul single „A Night Like This” i-a asigurat o nouă prezenţă în clasamentele muzicale. Albumul s-a vândut în peste 1.5 milioane de exemplare, artista fiind rasplătită şi cu un Edison Award.

Cel de-al doilea album, „The Shocking Miss Emerald” (2013), a intrat direct pe prima poziţie în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte şi prezente în cadrul mai multor festivaluri din Europa. Caro Emerald a devenit rapid un nume foarte uşor de reperat, în special datorită identităţii sale muzicale foarte specifice: un mix irezistibil de sonorităţi retro, grooving jazz, cinematic tango, care te duc cu gândul la epoca de aur a Hollywood-ului.

În primavara anului 2017, Caro Emerald a lansat EP-ul „Emerald Island”, care dă numele turneului ce va include şi concertul de la Sala Paltului din Bucuresti. Artista a concertat pentru prima dată în România în cadrul festivalului B’ESTFEST 2012.

Bilete Caro Emerald la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Caro Emerald de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 28 februarie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 276 lei bilete
Categoria II 226 lei bilete
Categoria III 186 lei bilete
Categoria IV 146 lei bilete
Categoria V 96 lei bilete

Concertul Caro Emerald de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Emagic.