UPDATE: Concertul a fost confirmat de către Emagic. Vezi detalii despre concerul Lady Gaga!

UPDATE: Concertul Lady Gaga la Bucureşti se va desfăşura pe 16 august 2012 pe National Arena. Momentan niciun organizator de concerte nu a confirmat informaţia transmisă de ziarul Ring.

Lady Gaga ar putea concerta în premieră în România în vara acestui an pe stadionul Naţional Arena din Bucureşti. Artista va începe pe 27 aprilie 2012, în Corea, „The Born This Way Ball Tour”, iar din luna august turneul se va muta în Europa, când sunt şanse foarte mari să o vedem şi în România.

Conform www.metropotam.ro negocierile Primăriei Capitale cu Lady Gaga au decurs bine şi s-au finalizat, iar concertul va avea loc după 8 iulie 2012, atunci când artista va termina partea din Australia a turneului „The Born This Way Ball Tour” şi va începe turneul european. Zvonuri despre un posibil concert Lady Gaga la Bucureşti au mai existat, iar în noiembrie 2010 artista a fost foarte aproape de România, susţinând un concert la Budapesta.

Contactaţi de iConcert.ro, Biroul de Presă al Primăriei Capitalei, Emagic şi D&D East Entertainment, doi dintre ce mai importanţi organizatori de concerte din România, nu au confirmat zvonul cu privire la un concert Lady Gaga la Bucureşti.

Anul trecut se vehicula un posibil concert U2 la Bucureşti, chiar şi celebra Miley Cyrus, cunoscută sub numele de Hannah Montana era pe lista posibililor artişti care să inaugureze noul stadion din Capitală. Din pacate, de la acele discuţii până în prezent, pe Naţional Arena nu a avut loc niciun concert de inaugurare, cu toate că stadionul a fost inaugurat prin meciul de fotbal România – Franţa, pe 6 septembrie 2011, iar de atunci s-au jucat mai multe meciuri de fotbal pe stadion.

Primul concert confirmat până în prezent pe Naţional Arena din Bucureşti va fi cel al americanilor de la Red Hot Chili Peppers, organizat de Emagic pe 31 august 2012. Concertul este de asemenea o premieră pentru România şi unul dintre cele mai aşteptate concerte ale anului 2012.

Lady Gaga este una dintre cele mai influente artiste ale ultimilor ani. Cele trei albume lansate, care s-au vândut în zeci de miloane de exemplare, milioanele de fani din toată lumea şi apariţiile scandaloase au transformat-o pe newyorkeză într-unul dintre cei mai importanţi muzicieni ai generaţiei sale. „Just Dance”, „Poker Face”, „Bad Romance”, „Alejandro” sau „Born this Way” sunt doar câteva dintre piesele ce au petrecut săptămâni la rând în vârfurile topurilor muzicale şi i-au adus artistei nu doar faimă ci şi o multitudine de premii şi distincţii.