Cei de la Pink Martini vor reveni pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 15 octombrie 2013. Cel de-al cincilea concert în Capitală al „micuţei orchestre” reprezintă şi reîntâlnirea talentatei Storm Large cu fanii săi din România.

RECENZIE: Pink Martini – un cocktail de muzică servit cu pasiune

Pink Martini a fascinat audienţele din toată lumea cu stilul lor special, denumit de critici ca fiind „muzică vintage”. Considerată un adevărat fenomen, mica orchestră a luat fiinţă în 1994 în Oregon, Statele Unite ale Americii. În 1997, Pink Martini debuta pe plan european la Festivalul de la Cannes, cucerind audienţa cu o combinaţie inedită de muzică clasică, jazz, pop şi latino. De atunci, au concertat cu peste 50 de orchestre pe scenele din toată lumea şi au lansat 7 albume de studio.

”Quizás, Quizás, Quizás”, „Sympathique”, „Donde Estas Yolanda?”, „Una Notte a Napoli”, „Let’s Never Stop Falling In Love” sau „Hang On Little Tomato” sunt doar câteva dintre piesele cu care Pink Martini ar putea încânta publicul la concertul organizat de Events la Bucureşti. Precedentul show din Capitală  al trupei a avut loc în mai 2012 şi s-a desfăşurat cu casa închisă.

Biletele pentru concertul Pink Martini de la Sala Palatului din Bucureşti vor putea fi achiziţionate începând cu 3 iunie 2013 de pe www.eventim.ro şi din reţeaua Eventim la preţuri ce variază între 240 lei şi 110 lei. În perioada 3 – 5 iunie inclusiv, toate biletele, cu excepţia categoriei VIP (240 lei), vor putea fi cumpărate cu un discount de 10%.