În weekendul 22 – 24 iulie 2011, va avea loc cea de-a doua ediţie a OST Mountain Fest 2011, singurul festival din România dedicat scenei metal undergound autohtone şi internaţionale. Evenimentul open air va avea loc la în incinta Cetăţii Râşnov din judeţul Braşov.

Află mai multe detalii legate de OST Mountain Fest!

Acces OST Mountain Fest

Accesul către zona de festival se poate face atât cu mijloacele de transport în comun (tren, autocar), cât şi cu autoturismul personal. Există legături de tren şi autocar din oră în oră pe direcţia Braşov – Râşnov:

– douăzeci de legături directe de tren dinspre Capitală către Braşov,
– zece legături directe de tren Cluj-Napoca – Braşov,
– şapte legături directe de tren pe direcţia Sibiu – Braşov,
– o legătură directă de tren pe direcţia Iaşi – Braşov,
– cel puţin două legături zilnice cu trenul din orice localitate din România către Braşov – Râşnov.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.mersultrenurilor.ro şi www.autogari.ro, pentru cei care vin cu autocarul.

Fanilor care se călătoresc cu autoturismul personal, ţinând cont de traficul din România spre şi dinspre Munţii Carpaţi, organizatorii le recomandă să pornească devreme către zona festivalului. Din Bucureşti puteţi să folosiţi DN1A, respectiv DN1/E60. Aproape de zona festivalului există o parcare amenajată, unde puteţi parca maşinile în limita spaţiului disponibil.

Reguli de acces

Accesul în zona festivalului se face pe baza biletului sau a invitaţiei valide şi a brăţărilor aferente ce vor fi puse la dispoziţie de organizatori la punctele de intrare. Brăţările nu sunt transmisibile şi nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a valabilitatii lor.

Atenţie! Organizatorii nu răspund de pierderea, înstrainarea sau ruperea braţărilor primite la intrarea în zona de festival, aceste lucruri atragând dupa sine interzicerea accesului la eveniment.

Este interzis accesul în zona de desfăşurare a OST Mountain Fest 2011 cu:
– orice tip de arme sau obiecte contondente;
– orice tip de băuturi (alcoolice sau non-alcoolice);
– sticle, spray-uri (inclusiv sticle de parfum peste 100 ml şi deodorante);
– substante interzise prin lege, substanţe nocive, periculoase;
– conserve sau alte produse alimentare;
– artificii, bannere susţinute de beţe;
– animale;
– motociclete;
– umbrele (în caz de vreme ploioasa, atât pentru siguranţa tuturor, cât şi pentru a permite vizibilitatea celorlalţi spectatori către punctele de interes, participanţii sunt rugaţi să utilizeze pelerine de ploaie).

NU exista restricţii la aparatele foto şi video.

Cazare OST Mountain Fest

Oraşul Râşnov dispune de circa 1500 de locuri de cazare în hoteluri, hosteluri şi pensiuni. Organizatorii Ost Mountain Fest pun la dispoziţie două zone de camping, ambele dotate cu toalete şi securizate, unde spectatorii pot campa gratuit, începând cu dimineaţa zilei de vineri, 22 iulie, ora 8.00, pe baza brăţării de acces la festival.

Bilete şi abonamente OST Mountain Fest

Preţurile biletelor şi abonamentelor pentru OST Mountain Fest 2011:
– 180 lei abonamentul/3 zile până la data de 21 iulie 2011
– 80 lei/zi până la data de 21 iulie 2011
– 200 lei abonamentul/3 zile – în ziua concertului, la intrare
– 90 lei/zi – în ziua concertului, la intrare.

Biletele sunt disponibile on-line în reţeaua www.biletoo.ro (plata valabilă cu cardul sau ramburs / livrare prin curier), Librariile Adevărul din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara, Focşani, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi şi Constanţa, Magazinul Muzica, Magazinul Unirii (parter), Sala Palatului, Magazinul Victoria (parter), Librăria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor (toate din Bucureşti), de asemenea prin filiala Bestial Records din Bucureşti.

Accesul la OST Mountain Fest 2011 pentru persoanele care nu au împlinit 14 ani până în ziua evenimentului este gratuit. Accesul pentru aceştia se poate face doar în prezenta unui însoţitor legal.

Daniela Gheorghe