Acest eveniment a avut loc in data de 9 Apr 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 9 aprilie 2016 de la ora 19:30, Sala Palatului din Bucureşti va găzdui „Ucenicul Vrăjitor”. Spectacolul îi are drept protagonişti pe actorul şi regizorul Radu Gheorghe şi pe muzicienii din Orchestra Simfonică Bucureşti, care vor oferi publicului bucureştean o porţie de divertisment teatral şi muzical, în stil clasic.

Elementele care recomandă acest spectacol şi care fac din el un eveniment cultural important şi cu un impact pozitiv pentru toţi spectatorii, indiferent de vârstă, sunt prezenţa orchestrei simfonice aflată sub bagheta actorului Radu Gheorghe, care joacă atât rolurile de dirijor şi instrumentist, cât şi pe cel de clown muzical.

Spectacolul debutează cu lucrarea muzicală „Ucenicul Vrăjitor” compusă de Paul Dukas şi interpretată de Orchestra Simfonică Bucureşti, în compania dirijorului de ocazie, şi anume actorul Radu Gheorghe. Bagheta de dirijor folosită de actor este aidoma unei baghete magice, care însufleţeşte notele, dând naştere unei aventuri muzicale unice şi imprevizibile. Dacă la început sunetele sunt lente şi cuminţi, pe măsură ce spectacolul înaintează, acestea devin de nestăpânit. Teme muzicale celebre se succed, aparent fără discernământ, surprinzând atât dirijorul cât şi spectatorii.

Spectacolul „Ucenicul Vrăjitor” reprezintă un carusel de emoţii şi de situaţii neaşteptate care plimbă publicul în lumea fantastică a muzicii clasice şi a umorului de bună calitate. „Ucenicul Vrăjitor” este un concert spectacol de divertisment foarte elaborat, care îmbină magistral muzica şi teatrul, reuşind să creeze iluzia unei lumi mai bune şi mai frumoase, de care simţi că nu te-ai mai putea despărti nicicând.

Bilete „Ucenicul Vrăjitor” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele la spectacolul „Uceniul Vrajitor”, susţinut de Orchestra Simfonică Bucureşti la Sala Palatului din Capitală pe 9 aprilie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ întreg Preţ elevi/studenţi/pensionari
Categoria VIP 150 lei 75 lei cumpără bilete
Categoria I 110 lei 55 lei cumpără bilete
Categoria II 80 lei 40 lei cumpără bilete
Categoria III 50 lei 25 lei cumpără bilete

Evenimentul face parte din stagiunea Salut CULTURA!, sezonul muzical cultural al Orchestrei Simfonice Bucureşti.