Orchestra Simfonică Bucureşti lansează pe 12 aprilie 2014 la Sala Palatului din Bucureşti, un nou concept intitulat „Pe aripile muzicii”, în cadrul stagiunii Salut Cultură!, concept foarte popular atât în Statele Unite cât şi în Marea Britanie, cu o tradiţie de peste 100 de ani.

Spectacolul „Pe aripile muzicii” îşi propune să aducă în faţa publicului român lumea fascinantă a muzicii de film, oferind ocazia iubitorilor de film, dar şi melomanilor să asculte unele dintre cele mai frumoase coloane sonore din filme celebre premiate şi apreciate în întreaga lume: „The Godfather”, „The Magnificent 7”, „Once Upon a Time in America”, „Rabbi Jacob”, „Zorba, the Greek”, „Spiderman”, „1492 – Conquest of Paradise” , „The Mask of Zorro”, „Dirty Dancing” sau „Singin’ In The Rain”.

Creaţiile unora dintre cei mai apreciaţi compozitori de muzică de film: Ennio Morricone, Nino Rota, Vladimir Cosma, John Williams, Henry Mancini, James Horner, Elmer Bernstein, Vangelis, Maurice Jarre vor răsuna la Sala Palatului pe 12 aprilie 2014, începând cu orele 19:00.

Din dorinţa de a revela unui public cât mai larg lumea fascinantă a sunetelor , de a educa prin muzică, Orchestra Simfonică Bucureşti a susţinut o serie de concerte de mare succes în perioada 2007-2013. Abordând stiluri muzicale diferite: de la muzică clasică, la pop-rock, colaborând cu artişti importanţi: Angela Gheorghiu, Tarja Turunen, Irina Baianț, tenorii Teodor Ilincăi, Marcel Pavel, Vlad Miriţă, violoniştii Alexandru Tomescu, Gabriel Croitoru, Corina Belcea, precum şi formaţia Phoenix, Orchestra Simfonică Bucureşti a reuşit să atragă o paletă largă de iubitori ai muzicii la spectacolele sale.

Stagiunea muzicală „Salut, Cultura!” realizează concerte de larg interes pentru publicul spectator, revelând acestuia artişti de talie internațională şi lucrări de mare valoare.

Bilete „Pe aripile muzicii” – Orchestra Simfonică Bucureşti

Biletele pentru spectacolul „Pe aripile muzicii” din 12 aprilie 2014 de la Sala Palatului pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la categorii de preţ care diferă în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria a II-a 110 lei cumpără bilete
Categoria a III-a 80 lei cumpără bilete
Categoria a IV-a 60 lei cumpără bilete