ferrycorsten

Ferry Corsten, aflat pentru a doua oara in Romania anul acesta, fiind prezent si la Liberty Parade in iulie 2009, a sustinut aseara un show trance de exceptie, ce face parte din turneul „Twice In A Blue Moon: The Experience”.

Toti trancerii din Bucuresti si nu numai s-au aflat noaptea trecuta la Arenele Romane din Capitala, pentru a experimenta set-ul indragitului DJ si producator olandez. Insa, pana la venirea acestuia pe scena, fanii muzicii de club si-au dezlantuit trupurile pe ritmurile muzicii electronice mixate de invitatul special DJ Lange. Britanicul a incantat publicul roman, care l-a aplaudat la finalul warm-up-ului de 3 ore.

Capul de afis al serii a sosit putin dupa ora 1 si a creat o atmosfera incediara, petrecaretii aflati in cortul de la Arene au dansat fara oprire, i-au strigat numele artistului si i-au cerut diverse melodii cunoscute.

Evenimentul de aseara face parte din turneul de lansare a albumului „Twice In A Blue Moon”, album pe care se afla si piesele „Made Of Love” si „Feel You” in colaborare cu vocalista Betsie Larkin, si ea prezenta aseara pe scena din Bucuresti. Betsie a cantat live si a facut senzatie printre spectatori, care au primit-o cu aplauze si chiote de apreciere.

Ferry a innebunit multimea si a intretinut trupurile si sufletele „high”, pe sound-urile de exceptie ale pieselor: Beautiful, Radio Crash, We Belong, Shanti, TIABM, Gabriella’s Sky, Carte Blanche, Brainbox, Gouryella, Out Of The Blue si altele.

Seara de petrecere a fost organizata de The Mission si a intregit show-ul muzical prin jocuri de lumini si laser, diverse promotii ale sponsorilor/partenerilor, iar bauturile au fost pentru toate gusturile, disponibile in schimbul clasicelor token-uri. Pe scurt, o sambata seara incendiara, cu multi decibeli, distractie la maxim si dans neintrerupt pe ritmuri trance.