Miercuri, 2 octombrie 2019, de la ora 19:30, muzicalul „My Fair Lady” revine la Sala Palatului din București. Un spectacol de Răzvan Ioan Dincă, dirijor Daniel Jinga.

Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 18:30. Spectacolul va începe la ora 19:30. După această oră, accesul în sală se va putea efectua între acte sau la pauză. Pentru evitarea oricărei situații neplăcute, spectatorii sunt rugați să ajungă la Sala Palatului în timp util.

Distribuție „My Fair Lady”

Eliza Doolittle – Irina Baianț
Henry Higgins – Ernest Fazekas
Colonel Pickering – Adrian Nour
Mrs. Pearce – Ecaterina Ladin
Alfred Doolittle – Ionuț Burlan
Mrs. Higgins – Aura Călărașu
Freddy Eynsford Hill – Filip Ristovski
Zoltan Karpaty – Ovidiu Ușvat
Harry – Tony Adam
George – Adrian Tănase
Ms. Eynsford Hill – Irina Bucescu
Mr. Doolittle’s wife – Claudia Susanu
Fetița – Sara Ardeleanu

Coregrafie – Violeta Dincă
Scenografie  – Maruti Evans
Costume – Oana Botez
Asistentă de regie – Raluca Popa
Lighting design – Daniel Klinger
Dirijor – Daniel Jinga
Traducerea și adaptarea – Ernest Fazekas

„My Fair Lady” vine în fața publicului într-o versiune care include peste 70 de actori, muzicieni și dansatori, 200 de costume și un decor impresionant care te învăluie într-o lume de poveste și care compun împreună cea mai amplă producție de musical realizată în România.

Spectatorii o vor putea admira pe soprana Irina Baianț interpretând rolul Elizei Doolittle, o tânără florăreasă din Londra care ia lecții de dicție de la profesorul de lingvistică Henry Higgins. Profesorul, un personaj fascinant ce prinde viață în interpretarea actorului Ernest Fazekas, pariază din amuzament că o poate transforma într-o adevărată doamnă. Sub incidența constantă a unor momente savuroase ale comicului de limbaj și de situație, spectacolul va fi completat de artiști de notorietate, precum: Adrian Nour , Ecaterina Ladin, Ionuț Burlan, Aura Călărașu, Filip Ristovski, Irina Bucescu și Ovidiu Ușvat.

Actuala montare a spectacolului a fost pusă prima dată în scenă în 2016, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la premiera mondială a musicalului, reprezentația bucurându-se de succes și de aprecieri atât în rândul publicului, cât și al criticilor de specialitate.

Considerat astăzi unul dintre cele mai longevive și de succes musicaluri din toate timpurile, „My Fair Lady” a avut premiera mondială pe Broadway, în 1956 și pe West End (Londra), doi ani mai târziu, devenind o legendă în lumea spectacolelor muzicale.

Spectacolul are în portofoliu 7 Premii Tony, 6 dintre ele pentru versiunea originală, printre care „Cel mai bun musical” și „Cea mai bună regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier, pentru reluarea londoneză din 2001, și peste 2700 de reprezentații în total pentru producția originală, un record absolut pentru acele vremuri.

În prezent, celebrul musical este inclus în repertoriul teatrelor din întreaga lume, inclusiv în Statele Unite ale Americii unde, în anul 2018, aproape toate reprezentațiile de pe Broadway s-au jucat cu casa închisă, spectacolul poziționându-se de mai multe ori ca lider al vânzărilor.

Bilete „My Fair Lady” de la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru musicalul „My Fair Lady” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 2 octombrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Early Bird Preț întreg
VIP 259 lei 289 lei bilete
Categoria Gold - 229 lei bilete
Categoria A 189 lei 219 lei bilete
Categoria B 149 lei 179 lei bilete
Categoria C 109 lei 129 lei bilete
Categoria D 59 lei 79 lei bilete
Categoria F - 50 lei bilete
Dupa începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis decât la pauză.