Iubitorii dansului irlandez sunt aşteptaţi să ia parte la un spectacol incendiar, „Michael Flatley’s Lord of the Dance” revenind în România.

Turneul „Michael Flatley’s Lord of the Dance” în România va dura o săptămână, va începe în Bucureşti, pe 5 noiembrie 2011, la Sala Palatului. Pe 6 noiembrie, sunt aşteptaţi la Iaşi, la Sala Sporturilor, în 8 noiembrie la Braşov, la Patinoarul Olimpic Braşov, în 9 noiembrie în Sibiu, la Sala Sporturilor, iar în 10 noiembrie în Târgul Mureş, la Sala Polivalentă.

Creatorul spectacolului este dansatorul şi coregraful Michael Flatley, fiind „cel mai rapid dansator de step„, cu performanţa de 35 de paşi de step pe secundă. A primit premiul Guiness Book pentru „Cele mai rapide picioare din lume” şi deţine şi titlul de „Cel mai bine plătit dansator”.

Michael Flatley’s Lord of the Dance” uimeşte mereu publicul cu poveşti captivante, îmbinând dansurile irlandeze cu focurile de artificii şi costumele fabuloase într-un show incendiar, ce poartă publicul într-o lume mistică, plină de dragoste, pericol şi pasiune, show supranumit „o minune a lumii moderne”, spectacolele „Michael Flatley’s Lord of the Dance” desfăşurându-se întotdeauna cu casele închise.

Bilete Michael Flatley’s Lord Of The Dance

Pentru spectacolele de la Iaşi, Braşov, Sibiu şi Târgu Mureş preţurile biletelor sunt următoarele:

– Cat. VIP: 300 lei
– Cat. 1: 250 lei
– Cat. 2: 200 lei
– Cat. 3: 150 lei
– Cat. 4: 100 lei
– Cat. 5: 50 lei

Află de unde îţi poţi achiziţiona bilete pentru Lord of the Dance!

Turneul „Michael Flatley’s Lord of the Dance” în România este organizat de Project Events si vine la un an de la succesul pe care compania de dans l-a înregistrat cu cele 2 spectacole susţinute în Capitală.

Daniela Gheorghe