michael-bolton-161

Concertul sustinut de Michael Bolton duminica seara, de la ora 20.00 a fost, pe scurt, un spectacol reusit.

Desi s-a lasat asteptat cateva minute dupa ora de incepere a show-ului, artistul si-a inceput in forta reprezentatia live, cu melodia „Soul Provider”.

Michael Bolton – Soul Provider – Live Bucuresti

Publicul a fost impresionat de interpretarea artistului si aproape tot spectacolul l-a aplaudat si a cantat impreuna cu el celebrele sale balade „I Said I Loved You, But I Lied”, „Can I Touch You There”, „To Love Somebody”, „Summertime” si nu numai.

Aflat pentru a treia oara in Romania, Michael a intretinut publicul timp de aproape doua ore, cu hituri de pe cel mai recent album al sau intitulat „The Very Best of Michael Bolton”. Formatia compusa din 4 baking vocals feminine, care cantau si la fluier sau trompeta, doi tobosari, un pianist si doi chitaristi, a incantat auzul spectatorilor in scurtele pauze pe care le-a avut cantaretul.

Intr-una din pauze a imbracat un costum negru, elegant si a revenit pentru a canta melodii din repertoriul marelui Frank Sinatra. Cei aproximativ 4000 de spectatori prezenti in sala l-au acompaniat pe artistul american cand a cantat melodia „New York, New York„, care face parte din albumul intitulat „Bolton Swings Sinatra”, apoi s-au ridicat in picioare dupa interpretarea extraordinara a melodiei „Nessun dorma” pe care, in trecut, a interpretat-o impreuna cu Luciano Pavarotti.

Un moment surprinzator a fost acela cand intr-una din pauze, artistul s-a strecurat in sala si s-a asezat pe un scaun printre spectatori. Cand s-a ridicat si a inceput sa cante „When a man loves a woman„, publicul era in picioare, oamenii aplaudau si cantau impreuna cu el.

La final, cantaretul a ridicat din nou publicul in picioare si au cantat impreuna melodia „How Am I Supposed to Live Without You”.

Sala Palatului a fost plina, iar printre spectatori s-au aflat nume cunoscute ale lumii muzicale romanesti, cum sunt cantaretul Gabriel Cotabita si compozitorul Horia Moculescu, in timp ce generatia tanara a fost remarcata prin prezenta Anei Maria Ferent.

Michael Bolton – Can I Touch You There – Live Bucuresti

Mai multe clipuri de la concert aici.

Poze concert Michael Bolton, Bucuresti, Sala Palatului, 28 iunie 2009

michael-bolton-1

michael-bolton-2

michael-bolton-4

michael-bolton-6

michael-bolton-9

michael-bolton-36

michael-bolton-38

michael-bolton-32