Michael Bolton va concerta pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 16 mai 2013. Artistul american este la cel de-al treilea concert pe acestă scenă şi la cea de-a cincea întâlnire cu fanii din România.

Află mai multe detalii despre concertul lui Michael Bolton la Bucureşti!

Cu o carieră ce se întinde pe mai bine de trei decenii, Michael Bolton este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni americani. Cu un timbru vocal unic şi cu un stil muzical special, Michael a câştigat rapid inimile a milioane de fani din toată lumea. Iar piese ca „How Am I Suppose to Live Without You”, „A Love So Beautiful”, „Said I Loved You… But I Lied” sau „When a Man Loves a Woman” au cucerit topurile muzicale.

Michael Bolton a lansat de-a lungul timpului 18 albume de studio şi 35 de single-uri, 9 dintre acestea au ocupat prima poziţie în topul Billboard. Îndrăgitul artist a vândut peste 53 de milioane de albume la nivel mondial şi se poate mândri cu 2 premii Grammy şi 6 distincţii din partea American Music Awards.

Pe 26 februarie 2013, Michael Bolton a împlinit 60 de ani şi a ales să îşi lanseze cel mai nou material discografic în aceeaşi zi. „Ain’t No Mountain High Enough: Tribute to Hitsville” conţine zece piese printre care şi câteva colaborări cu artişti ca Melanie Fiona, Michael Lington sau Kelly Rowland.

Bilete Michael Bolton

Biletele pentru concertul Michael Bolton de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria VIP Exclusive 780 lei cumpără bilete
Categoria VIP 585 lei cumpără bilete
Categoria 1 400 lei cumpără bilete
Categoria 2 330 lei cumpără bilete
Categoria 3 175 lei cumpără bilete
Categoria 4 125 lei cumpără bilete
Categoria 5 100 lei cumpără bilete
Categoria 6 80 lei cumpără bilete