Regina muzicii fado, Mariza, le transmite un mesaj tuturor fanilor din România, înainte de concertul pe care îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 17 februarie 2018. După succesul concertului de la Bucuresti din noiembrie 2016, celebra artistă este nerăbdătoare să se reîntâlnească cu publicul român şi să împărtăşească din nou câte puţin din magia muzicii portugheze.

Au mai rămas doar două săptămâni până la concertul Marizei, iar cântăreaţa cu cele mai mari vânzari din istoria muzicală a Portugaliei pregăteşte un spectacol de aproximativ o oră şi jumătate plin de surprize. Solista a trimis un mesaj tuturor fanilor din România pe care îi invită să cânte şi să danseze pe ritmuri exotice la concertul său de la Sala Palatului.

„Romania ocupă un loc cu totul special în inima mea. Voi cânta doar pentru voi cele mai frumoase piese. Mulţumesc. Vă aştept!”, a declarat Mariza.

În ultimii ani, cariera artistei a fost într-o continuă ascensiune. Ultima sa creație, „Mundo”, a fost dublu platinată pentru vânzări de peste 30.000 de unităţi. De asemenea, în aceeaşi perioadă, Mariza a primit la Londra premiul pentru „Cel Mai Bun Artist”, oferit de prestigioasa revistă Songlines, dar şi o nominalizare la premiile Latin Grammys, pentru materialul său.

Într-un singur deceniu, MARIZA a vândut peste un milion de albume şi a susţinut un număr impresionant de concerte pe întreg mapamondul. Artista este mereu o apariţie extravagantă, elegantă, cu un glas ce topeşte instant inima ascultătorilor.

Bilete Mariza la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Mariza de pe 17 februarie 2018, de la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurlilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 300 lei bilete
Categoria 1 220 lei bilete
Categoria 2 175 lei bilete
Categoria 3 140 lei bilete
Categoria 4 110 lei bilete

Concertul Mariza de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment.