Acest eveniment a avut loc in data de 17 Feb 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 17 februarie 2018, de la ora 20:00, Mariza, supranumită şi regina muzicii fado, concertează la Sala Palatului din Bucureşti. Consacrată şi iubită deja pe scenele din România, artista revine cu un nou concert plin de surprize şi momente speciale.

Mariza promite publicului roman un show de cel puţin 75 de minute, în care va interpreta piese de pe viitorul album, ce urmează să fie lansat. Noul material va fi promovat în cadrul unui turneu de excepţie care include zeci de oraşe din lume, printre care şi România.

În prezent, Mariza continuă experienţa începută cu mai bine de doi ani în urmă, în cadrul turneului „Mundo”, de care s-au bucurat şi peste 3.000 de români în luna noiembrie 2016. Acest lung şir de concerte a avut un succes internaţional incredibil, multe spectacole fiind sold out, precum în Abu Dhabi, Luxemburg, Bremen şi Hamburg. „Mundo” a fost premiat de două ori cu disc de platină pentru vânzari de peste 30.000 de unităţi.

Cunoscută ca regina muzicii fado din zilele noastre şi fiind una dintre cele mai apreciate şi de succes artiste portugheze ale tuturor timpurilor, Mariza este o apariţie exotică cu o voce impresionantă şi un stil unic. Artista combină într-o manieră elegantă şi personală poezia muzicii folk din Portugalia şi influenţele arabe cu uşoare inflexiuni africane şi sonorităţi jazz, gospel, chiar blues.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Transparente”, „Primavera” și „Rosa Branca”. De-a lungul carierei sale, cântăreaţa a colaborat cu artişti de renume din întreaga lue, precum: Sting, Cesária Évora, Lenny Kravitz, José Merced, Miguel Poveda, John Mauceri, Ivan Lins Jacques Morelenbaum şi Gilberto Gil. De asemenea, Mariza a primit numeroase premii pentru întreaga sa activitate, printre care şi premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Străini din Portugalia şi European Border Breakers Awards. În acelaşi timp, Mariza este prima artistă portugheză din istorie, care a fost nominalizată la cele mai importante premii muzicale din lume, Grammy.

Bilete Mariza la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Mariza de pe 17 februarie 2018, de la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurlilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 300 lei bilete
Categoria 1 220 lei bilete
Categoria 2 175 lei bilete
Categoria 3 140 lei bilete
Categoria 4 110 lei bilete

Concertul Mariza de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment.