UPDATE 06.05.2014: Concertele Mariei Nazionale de la Bucureşti şi Cluj-Napoca au fost reprogramate pentru 2 şi, respectiv, 4 octombrie 2014. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Una dintre cele mai iubite artiste ale muzicii pop italiene, Maria Nazionale, vine pentru prima dată în România, concertele urmând să aibă loc pe 13 mai 2014, la Sala Palatului din Bucureşti şi pe 15 mai 2014, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Maria Nazionale, originară din regiuna Napoli, Italia, şi-a început cariera la vârsta de 13 ani, cântând cântece specifice zonei sale. Nu a durat mult până când Franco Chiaravalle i-a descoperit vocea şi a ajutat-o să îşi lanseze primul album ce purta chiar numele artistei, astfel devenind un nume obişnuit pentru televiziunile locale. Din acel moment Maria Nazionale devine un nume comun printre valorile muzicale ale Italiei, şi decide să aprofundeze mai mult studiul muzical alături de Naymi Hachet.

De-a lungul carierei sale, Maria Nazionale se poate mândri de colaborări cu unii dintre cei mai apreciaţi artişti italieni, precum Andrea Bocelli şi Pippo Baudo, dar şi cu scriitorii Enzo Gragnaniello, Pasquale Ziccardi (Mina), Federico Salvatore, ce au ajutat-o pe ultimul său album, „Puortame a Cammenà”, din anul 2008.

Maria Nazionale este cunoscută pentru vocea sa puternică şi abilitatea de a binedispune publicul fiecărui concert de-al său, cele două concerte de la Bucureşti şi Cluj-Napoca anunţându-se unice şi pline de încărcătură emoţională.

Bilete Maria Nazionale la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Biletele pentru cele două concerte Maria Nazionale, din 13 mai şi 15 mai, de la Sala Palatului din Bucureşti şi Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Bilete Maria Nazionale la Bucureşti

Categoria Preţ
VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 250 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categoria IV 150 lei cumpără bilete
Categoria V 100 lei cumpără bilete

Bilete Maria Nazionale la Cluj-Napoca

Categoria Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria I 260 lei cumpără bilete
Categoria II 190 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei cumpără bilete
Categoria IV 100 lei cumpără bilete

Ambele concerte Maria Nazionale sunt organizate de către Amprenta Advertising.