Show-urile pe care Maria Nazionale trebuia să le susţină la Bucureşti, pe 13 mai, şi Cluj-Napoca, pe 15 mai, au fost reprogramate pentru 2 şi, respectiv, 5 octombrie 2014. Biletele deja achiziţionate vor rămâne valabile, cele două concerte urmând să se desfăşoare în locaţiile anunţate iniţial: Sala Palatului Sala Radio (Bucureşti) şi Sala Sporturilor „Horia Demian” (Cluj-Napoca).

Reprogamarea are loc din motive independente, cei de la Amprenta Advertising anunţă că „îşi menţin promisiunea unor spectacole pline de emoţie în toamna acestui an.

La rândul său, Maria Nazionale a declarat: „Sunt foarte încântată să ajung anul acesta pentru prima dată în România. Chiar dacă nu vom reuşi să ne întâlnim în luna mai, cu siguranţă ne vom vedea în octombrie la Bucureşti şi Cluj-Napoca, pentru un concert plin de emoţie. Ne vedem în toamnă.”

https://www.youtube.com/watch?v=Q9ihiftE1n4

Biletele deja cumpărate îşi păstrează valabilitatea pentru show-urile din toamnă. Cei care doresc să recupereze contravaloarea biletelor sunt rugaţi să se adreseze în perioada 8 mai – 7 iunie 2014 punctelor de vânzare Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sediul Amprenta Advertising, Iulius Mall Cluj sau Polus Center Cluj de unde au achiziţionat tichetele. În cazul biletelor achiziţionate online, posesorii sunt rugaţi să trimită o solicitare la adresa contact[@]eventim[.]ro şi să returneze biletele în original până la data limită la birourile Eventim.

Bilete Maria Nazionale la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Biletele pentru cele două concerte Maria Nazionale, din 2 şi 5 octombrie, de la Sala Radio din Bucureşti şi Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Bilete Maria Nazionale la Bucureşti

Categoria Preţ
VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 250 lei cumpără bilete
Categoria III 200 lei cumpără bilete
Categoria IV 150 lei cumpără bilete
Categoria V 100 lei cumpără bilete

Bilete Maria Nazionale la Cluj-Napoca

Categoria Preţ
VIP 300 lei cumpără bilete
Categoria I 260 lei cumpără bilete
Categoria II 190 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei cumpără bilete
Categoria IV 100 lei cumpără bilete

Ambele concerte Maria Nazionale sunt organizate de către Amprenta Advertising.