mmargineanu

Joi, 19 noiembrie, cantaretul de muzica folk Mihai Margineanu a sustinut un concert de exceptie la Sala Palatului din Capitala. Concertul a marcat lansarea noului album “Pe sub norii de hartie”, cel de-al treilea din cariera artistului.

Razvan si Dani s-au aflat la loja si au prezentat spectacolul prin anuntarea pieselor cantate de Margineanu si intrarea in scena a invitatilor acestuia.

Un grup de „cheflii” au intretinut atmosfera de petrecere pe care au creat-o melodii cunoscute ca „Ma iubeste femeile”, „Mai stii”, „Paraschivo”, „A fost o data”, „Cade”, dar si piese de pe cel mai recent album al artistului: „Jurnalista feminista”, „Senatorul”.

Peste 3500 de spectatori s-au bucurat de un spectacol dinamic, un concert live pe care l-au apreciat aplaudand in numeroase reprize.

Mihai Margineanu a invitat cativa prieteni sa il acompanieze si astfel ne-am putut bucura de prezenta si altor nume cunoscute si indragite din muzica romaneasca. Astfel, a cantat „Ma iubeste femeile” cu Marius Mihalache la tambal, „Senatorul” cu Florin Ionescu la tobe si „Gore din Chitila” impreuna cu Aurelian Temisan. Au mai urcat pe scena Horatiu Bosca – trompetistul lui Horia Brenciu si trupa Mandinga.

Un moment emotionant a fost cand Margineanu a interpretat o melodie dedicata fiului sau, Tudor.

Seara a fost de petrecere, artistul a venit la bis, a avut tot timpul o atitudine foarte deschisa catre public, a aratat respect, s-a inclinat si a multumit.

Mai multe videoclipuri pe canalul de YouTube iConcert.ro