Macy Gray revine pe scena bucureşteană pe 22 noiembrie 2012, când Sala Palatului va găzdui un recital special al artistei din Statele Unite. Concertul de la Bucureşti este organizat de Events şi va fi prima şansă pentru fanii din ţara noastră ai artistei de a asculta piese de pe „Covered” cel mai recent album al acesteia.

Află mai multe detalii despre concertul de la Bucureşti!

Timbrul său vocal inconfundabil a fost cel care i-a provocat ceva probleme în adolescenţă, însă este şi unul dintre principalele motoare din spatele succesului său extraordinar. Macy Gray a cucerit publicul cu „I try„, piesă extrasă de pe „On How Life Is„, album ce a fost răsplătit cu nenumărate discuri de platină.

Macy Gray a fost nominalizată de cinci ori la premiile Grammy şi a câştigat premiul pentru cea mai bună solistă în 2001. Artista din Ohio are la activ şase albume de studio, cel mai recent fiind lansat în luna martie şi cuprinde cover-uri după piese ale unor artişti ca Radiohead, Metallica, My Chemical Romance, Arcade Fire sau Colbie Caillat.

Biletele pentru concertul Macy Gray vor fi disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. În perioada 12-22 iulie 2012 biletele vor putea fi cumpărare la preţuri ce variază între 100 şi 200 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. După 23 iulie, tichetele pot fi achiziţionate la preţuri cu 10% mai mari (variind între 110 şi 220).