Compania de dans, „Lord Of The Dance„, revine în Capitală cu un nou spectacol extraordinar creat de Michael Flatley, ce le va fi prezentat fanilor din România pe 13 octombrie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti.

Vezi cum a fost spectacolul „Lord Of The Dance” din 2011 la Bucureşti!

După spectacolele susţinute în ultimii doi ani în România, „Lord Of The Dance” va aduce şi în acest an un show captivant de muzică, poveste şi dans irlandez. Creatorul acestui spectacol, Michael Flatley, celebrul dansator şi coregraf, deţine diferite titluri atestate de către specialişti, prin care i se recunosc meritele şi talentul în dansul irlandez. Costumele, scenariile de poveste desfăşurate în paşi de dans şi agilitatea tuturor dansatorilor din „Lord Of The Dance” fac din spectacolele sale adevărate experienţe memorabile.

Bilete Lord Of The Dance

Biletele pentru spectacolul pe care „Lord Of The Dance” îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti se găsesc la diferite preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria VIP: 300 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 150 lei
Categoria IV: 100 lei
Categoria V: 50 lei

Cumpara bilet

Biletele se găsesc în reţeaua Biletoo şi online pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.blt.rowww.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Spectacolul „Lord Of The Dance” de la Bucureşti este organizat de către Project Events în colaborarea cu European Event Service.