Piaţa Mică Sibiu - Concerte Piaţa Mică Sibiu - iConcert.ro

Home » Piaţa Mică Sibiu

Piaţa Mică Sibiu

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Piaţa Mică Sibiu

Concertele lunii mai 2017 în România

Cu o lună înainte de venirea verii şi de startul festivalurilor în toată ţara, atmosfera de vacanţă şi de distracţie se simtă din ce în ce mai mult, prin concerte în aer liber, dar şi prin evenimente indoor.  

Alex Clare revine în România şi concertează în deschiderea „Sibiu – Festival City”

Alex Clare revine în România şi va concerta la ceremonia de lansare a proiectului „Sibiu – Festival City”, programată joi, 27 iulie 207, de la ora 21:30, în Piaţa Mică din Sibiu. Pe lângă concerte, expoziţii, lansări de carte sau film, platforma „Sibiu – Festival... 

Concertele anului 2014 în România

Aşa cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi artişti renumiţi continuă să susţină concerte pe scenele din România. Anul 2014 readuce concertele unor trupe şi cântăreţi care ne-au mai vizitat până acum, dar vine şi cu unele premiere.  

Concert Cargo în Piaţa Mică din Sibiu

Sâmbătă, 19 octombrie 2013, începând cu ora 19:00, trupa Cargo revine cu un concert special la Sibiu în Piaţa Mică, cu ocazia inaugurării Centrului de colectare selectivă a deșeurilor electrice şi electronice (DEEE) din oraș. În deschidere, vor urca pe scenă trupa Domino.  
19 Oct 2013     ,

S-a anunţat ARTmania Festival 2014. Abonamentele au fost puse în vânzare

Nici nu s-a terminat  bine ediţia din acest an a festivalului ARTmania de la Sibiu, că deja organizatorii au anunţat ediţia din 2014 a festivalului şi au pus în vânzarea abonamentele, disponibile la un preţ special.  

RECENZIE: ARTmania Festival 2013, rock pe soare şi pe ploaie cu Within Temptation sau Lacrimosa (POZE)

ARTmania Festival a bifat cea de-a opta ediţie cu peste 10 formaţii pe scenele din Piaţa Mică şi din Piaţa Mare, ediţie care a început cu soare, dar s-a încheiat cu Lacrimosa pe fundal de ploaie, tunete şi fulgere. Festivalul s-a desfăşurat din 5 august până în 11 august 2013 şi i-a... 

Focus Festival 2013 la Sibiu

În perioada 23-25 august 2013, la Sibiu are loc Focus Festival 2013. Evenimentul este unui special deoarece le va oferi fanilor de indie, alternativ şi electro şansa de a-şi asculta trupele preferate atât în variantă acustică (în Piaţa Huet) cât şi în variantă plugged in (în Piaţa Mică).  
23 Aug - 25 Aug 2013     , ,

ARTmania Festival 2013 la Sibiu

Între 5 şi 11 august 2013, rockul adevărat se aude de la Sibiu, unde ARTmania Festival îşi aşteaptă fanii la cea de-a opta ediţie cu artişti ca: Within Temptation, Lacrimosa, Haggard, Amaranthe, Deine Lakaien, Xandria sau Orphaned Land.  

Rockul românesc va fi reprezentat la ARTmania Festival 2013 de opt trupe

Opt dintre cele mai cunoscute şi apreciate trupe rock de la noi vor concerta pe scenele festivalului ARTmania, ce are loc între 5 şi 11 august 2013 din Sibiu. Cei prezenţi la festival vor avea ocazia să vadă live pe: Alternosfera, Omul cu Şobolani, Coma, The Mono Jacks, Lights Out!, Vespera,... 

Sibiu Jazz Festival 2013

În perioada 12-19 mai 2013, la Sibiu are loc cea de-a 43-a ediţie a Sibiu Jazz Festival. Printre invitaţii evenimentului se regăsesc: Richard Galliano, Antonio Flinta Quartet, Omar Sosa – The new Afro-Cuban Quartet şi Carlos Maza Familia.  
12 May - 19 May 2013     , , ,
123


Social Media

iConcert.ro