Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la .

UPDATE: Află mai multe detalii despre Liberty Parade 2011!

Liberty Parade va avea loc în acest an pe 24 iulie 2010, pe aceeaşi plaja dintre Venus-Saturn.

Invitaţi speciali vor fi britanicii Above & Beyond. Aceştia au mai fost în România anul trecut în Club Midi din Cluj-Napoca.

Cei mai tari DJ se pregătesc să încingă atmosfera de la Liberty Parade: DJ Optick, Vika Jigulina, DJ Andi & Liviu Hodor, NTFO, Vali Barbulescu şi Mihai Popoviciu.

Line-up Liberty Parade 2010 pentru Caravană:
Camion Vibe FM
Christian Green
Cristi Stanciu
Paul Damixie
Bogdan Popoviciu

Camion Pepsi
DJ Elf
Snatt & Vix

Camion Liberty Parade
Carlos & Jasc
Sllash & Doppe
DJ Dark

Intrarea este liberă în arenă şi permisă doar persoanelor care au împlinit 18 ani.

Pepsi, alături de fanii din România, îi vor aduce tribut celui care a fost King of Pop, Michael Jackson, ca recunoştinţă pentru tot ceea ce acesta a dăruit fanilor. Silueta lui Michael Jackson, proiectată pe un ecran alb, va interpreta alături de dansatori îmbrăcaţi în costume cu lumini. Liberty Parade este o manifestare a spiritului liber, iar Michael Jackson a fost şi va fi un simbol al luptei pentru libertate şi egalitate între oameni.

Liberty Parade înseamnă, din 2001 încoace, cel mai mare fenomen dance de stradă din România. Înseamnă camioane încărcate de decibeli produşi de cei mai buni DJ-i români ai momentului, înseamna peste 60.000 de perechi de mâini tăiate de lasere multicolore în Liberty Parade Arena, înseamnă muzică bună, prieteni, soare şi nisip scârţâind în bascheţii puţin uzi.

În 2009 la Liberty Parade invitaţii speciali au fost Ferry Corsten şi Planet Funk.