Vaslui, Iaşi şi Botoşani sunt oraşele din Moldova în care LaLa Band va concerta între 14 şi 16 decembrie 2012. Show-urile vor face parte din mini-turneul naţional „LaLa Happy Xmas”, pe care trupa il va susţine în aceasta iarnă.  

Află mai multe detalii despre turneul LaLa Band

LaLa Band, trupa care în ultimii ani a luat prin surprindere piaţa muzicală românească va porni în luna decembrie într-un mini-turneu ce îi va duce în Vaslui, Iaşi şi Botoşani. Concertele vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din fiecare oraş şi vor începe la ora 19:00. Pe 8 decembrie 2012, LaLa Band va concerta la Sala Polivalentă din Bucureşti. Evenimentele promit să aducă atmosfera de Sărbători mai aproape de fani, cu un show special LaLa Happy Xmas.

http://www.youtube.com/watch?v=tp_FCwBSyNA

Membrii trupei ce s-a lansat prin intermediul serialului „Pariu cu viaţa” sunt încântaţi de perspectiva reîntâlnirii cu fanii din ţară şi sunt nerăbdători să le prezinte acestora noile piese. Liviu a declarat: „Abia aştept! Va fi excepţional! Am început să ne pregătim de acum câteva săptămâni. Piese peste piese, voci şi momente superbe! O atmosferă LaLa şi cel mai cald Crăciun pe care l-aţi trăit! Cam aşa arată cel mai concis rezumat a ceea ce veţi vedea la concertele noastre din decembrie! Suntem nerăbdători să vă întâlnim!!! :)

Program turneu LaLa Happy Xmas

Data Oră Oraş Locaţie
14 decembrie 2012 19:00 Vaslui Casa de Cultură a Sindicatelor
15 decembrie 2012 19:00 Iaşi Casa de Cultură a Sindicatelor
16 decembrie 2012 19:00 Botoşani Casa de Cultură a Sindicatelor

Bilete LaLa Happy Xmas

Biletele pentru concertele LaLa Band din Moldova sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP: 150 lei (conţine: un bilet în cea mai bună zonă a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor şi oportunitatea de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band)
Categoria I: 100 lei
Categoria a II-a: 80 lei

Biletele se gasesc la casa de bilete a sălilor de spectacol, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.