Vaslui, Iaşi şi Botoşani sunt oraşele din Moldova în care LaLa Band va concerta între 14 şi 16 decembrie 2012. Show-urile vor face parte din mini-turneul naţional „LaLa Happy Xmas”, pe care trupa il va susţine în aceasta iarnă.  

Află mai multe detalii despre turneul LaLa Band

LaLa Band, trupa care în ultimii ani a luat prin surprindere piaţa muzicală românească va porni în luna decembrie într-un mini-turneu ce îi va duce în Vaslui, Iaşi şi Botoşani. Concertele vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din fiecare oraş şi vor începe la ora 19:00. Pe 8 decembrie 2012, LaLa Band va concerta la Sala Polivalentă din Bucureşti. Evenimentele promit să aducă atmosfera de Sărbători mai aproape de fani, cu un show special LaLa Happy Xmas.

Membrii trupei ce s-a lansat prin intermediul serialului „Pariu cu viaţa” sunt încântaţi de perspectiva reîntâlnirii cu fanii din ţară şi sunt nerăbdători să le prezinte acestora noile piese. Liviu a declarat: „Abia aştept! Va fi excepţional! Am început să ne pregătim de acum câteva săptămâni. Piese peste piese, voci şi momente superbe! O atmosferă LaLa şi cel mai cald Crăciun pe care l-aţi trăit! Cam aşa arată cel mai concis rezumat a ceea ce veţi vedea la concertele noastre din decembrie! Suntem nerăbdători să vă întâlnim!!! :)

Program turneu LaLa Happy Xmas

Data Oră Oraş Locaţie
14 decembrie 2012 19:00 Vaslui Casa de Cultură a Sindicatelor
15 decembrie 2012 19:00 Iaşi Casa de Cultură a Sindicatelor
16 decembrie 2012 19:00 Botoşani Casa de Cultură a Sindicatelor

Bilete LaLa Happy Xmas

Biletele pentru concertele LaLa Band din Moldova sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP: 150 lei (conţine: un bilet în cea mai bună zonă a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor şi oportunitatea de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band)
Categoria I: 100 lei
Categoria a II-a: 80 lei

Biletele se gasesc la casa de bilete a sălilor de spectacol, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.