UPDATE 30 martie 2017: Spectacolul Kings on Ice – „The Champions Return”, reprogramat pentru data de 8 aprilie 2017, suferă o nouă modificare de program, survenită ca urmare a calificării echipei de handbal feminin CSM Bucureşti în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la Handbal Feminin. Meciul dintre CSM Bucureşti şi Ferencvaros este programat a se desfăşura in data de 7 aprilie 2017, ora 20:00, la Sala Polivalentă, ceea ce face imposibilă organizareă evenimentului pe gheaţă din data de 8 aprilie 2017, în condiţiile în care amenajarea patinoarului necesită cel puţin 3 zile inainte de eveniment. Organizatorii evenimentului, împreună cu managementul Kings On Ice caută o soluţie de reprogramare pentru finalul anului 2017. Cei care şi-au achiziţionat bilete trebuie să se adreseze cu o cererere de returnare a contravalorii acestora la adresa [email protected], până la data de 1 mai 2017.

UPDATE: Din motive independente de organizatori sau de artiştii care susţin an de an spectacolul „Kings on Ice”, show-ul care trebuia sa aibă loc pe 16 noiembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti a fost reprogramat pentru 8 aprilie 2017.

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, de la ora 20:00, aşii patinajului artistic se vor reuni în cadrul show-ului Kings on Ice, ce va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti. Respectând tradiţia, patinatorii de elită, în frunte cu Evgeni Plushenko vor evolua acompaniaţi de sunetele viorii Stradivarius mânuită de Edvin Marton.

O altă reprezentaţie a spectacolului emblemă al elitei patinajului mondial va avea loc pe 9 decembrie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

După cinci ediţii Kings On Ice desfășurate la Bucureşti cu casa închisă, spectacolul revine cu o serie de patinatori celebri, câştigători a numeroase premii în cadrul competiţiilor naţionale şi internaţionale. Pe lângă numele deja confirmate pe afiș, precum: Evgeni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori din istorie, Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, Brian Joubert, campionul mondial din 2007 şi Tomáš Verner, aurul la Campionatul European din 2008, mai mulţi patinatori de elită vor participa la gala Kings On Ice.

Considerat cel mai impresionant spectacol de patinaj artistic din lume, Kings on Ice impresionează la fiecare apariţie prin execuţiile acrobatice spectaculoase ce sfidează legile gravitaţiei.

Sportul şi muzica îi uneşte şi de această dată pe cei doi titani, Evgeni Plushenko şi Edvin Marton, care au câştigat concursul Eurovision din 2008, alături de cântăreţul rus Dima Bilan. Piesele de pe „Rock Symphony”, cel mai recent material al violonistului, împreună cu alte melodii precum „Nothing Else Matters”, „Bohemian Rapsody” şi „Vivaldi Storm”, îi vor acompania pe maestrul Plushenko şi pe ceilalţi patinatori.

Bilete Kings On Ice la Sala Polivalentă din Bucureşti

Biletele la spectacolul Kings on Ice” de pe 8 aprilie 2017, de la Sala Polivalentă din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ întreg Preţ redus*
Categoria VIP LOJA 495 lei 247.5 lei  cumpără bilete
Categoria VIP 455 lei 227.5 lei  cumpără bilete
Categoria VIP ICE 425 lei 212.5 lei  cumpără bilete
Categoria I 355 lei 177.5 lei  cumpără bilete
Categoria II 265 lei 132.5 lei  cumpără bilete
Categoria III 175 lei 87.5 lei  cumpără bilete
Categoria IV 125 lei 62.5 lei  cumpără bilete

Copiii sub 14 ani beneficiază de o reducere de 50% din preţul biletului.

Spectacolul „Kings on Ice” de la Sala Polivalentă din Bucureşti este organizat de Quantum Media.