Din motive independente de organizatori sau de artiştii care susţin spectacolul „Kings on Ice”, show-ul care trebuia să aibă loc pe 16 noiembrie 2016 la Sala Polivalentă din Bucureşti a fost reprogramat pentru 8 aprilie 2017. Motivele amânării sunt de natură tehnică şi logistică. Biletele achiziţionate îşi păstrează valabilitatea pentru noua dată a spectacolului.

Quantum Media, organizatorii evenimentului, oferă posibilitatea de a folosi biletele deja achiziţionate pentru show-ul de la Bucureşti la spectacolul „Kings on Ice” de la Cluj-Napoca, din data 9 decembrie 2016. Pentru a beneficia de acest schimb, trebuie trimisă o solicitare la adresa de e-mail: [email protected]

Persoanele care nu vor putea ajuge la show-ul din primăvară pot să-şi recupereze contravaloarea biletului de la punctele de vânzare de la care acesta a fost cumpărat, în perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2016.

De asemenea, cei care nu şi-au cumpărat încă bilete pentru show-ul Kings On Ice – The Champions Return de la Bucureşti, pot face acest lucru prin intermediul reţelei Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri cuprinse între 125 şi 495 lei.

„Pentru toţi cei care v-aţi cumpărat bilete, în primul rând ţinem să vă mulţumim! Înseamnă enorm pentru noi că încă mai sunt oameni în număr atât de mare care cumpără bilete la spectacole de artă, care-şi doresc spectacole de calitate. Ce vă putem promite pentru spectacolul «Kings on Ice» din 8 aprilie 2017 este că va fi cu adevarat un fenomen. Invitaţi dragi vouă nu vor lipsi de pe gheaţă, deşi nu aţi fi crezut vreodată că ei ar putea fi acolo, multă muzică, spectacol de lumini şi surprize care vor face să merite aşteptarea. Toate duse la extrem pentru voi! Vă mulţumim pentru încredere şi înţelegere!” cu drag, echipa Quantum Media.